Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Ott valami para van, ha csak három másodpercre szakad meg, és kidob. Én általában net megszakadásnál (bár elég ritka) kb. 30-35 másodpercet keringek a levegőben, 100-150 méter magasra emelkedve akár, virtuálisan növelem a K/D arányom, mert rongyosra lövök mindent, ők meg érdekes módon el sem találnak, és kb. fél perc tökölés után vág ki, disconnected from server felirattal.
Szóval az ott más jellegű baki lesz...

RichieTri:
picit megnyomtam a hétvégén én is (mondjuk szombaton nem voltam fél napot), így sikerült kb. 4000 certet összelapátolni a két nap alatt, plusz lépni két szintet (lvl 88 --> lvl 90).
A két nap már majdnem egy egész squadot kitettünk annyian játszottak tőlünk, meg is lepődtem

Ja Amerisht mi is nagyon imádjuk, rengeteg egyedi bázis van, sok a felfedezni való, Indar és Esamir szó szerint le volt tojva a hétvégén a Vanu részéről, Amersihen tobzódtunk mint az őrült.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest