- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Tényleg jó valamiben minden karakter. A sniper egyedül csak akkor, ha jól bírja a géped a játékot.
Talán a Light Assault nem olyan érdekes, de a jet pack-kel azért elég jól átlehet jutni a dolgokon, a pajzsokat is ők tudnák hamar hatástalanítani, ha nincs túlerő és feltudják robbantani a generátorokat. Meg azért tankok elől is jó elbújni jet pack-el.
MAX-et próbáltad? Iszonyat jó vele játszani, csak sokat kell rá költeni. De szerintem megéri... még se tettem.
Squad-okba érdemes csatlakozni. Én is néha azt veszem észre, hogy senki sincs abban körülöttem, elkezdek mindenkit invitálni aztán leszünk is vagy 20-an. Így pedig több expet is kaphattok, mert ha squad társnak segítesz bármiben azért több pontot kapsz. Meg persze ott van a beacon, amit a squad vezető letehet és a squad társak használhatják spawn pontnak. Össze is dolgozhattok, de én pl. amikor idegeneket invitálok, akkor túl sok mindent nem mondok, nem is csinálnák amit mondok, de azért a kijelölt spawn pontokat szokták követni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs