Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Egyre jobban tetszik ez a játék. Végül is megvan benne sokminden, amit az utóbbi idők játékából hiányoltam.
Hasonlít a régi kedvencemhez, az RFO-hoz is a három egymás ellen harcoló frakcióval, és szerencsére vannak sok embert megmozgató össznépi harcok. Tolerálja a játékban eltöltött időt a fejlesztésekkel, és a farmolással. És nem csak a cucc számít.Már csak az a baj, hogy nehéz választani, hogy mikor melyik karakterrel játsszak, mert mindegyik tetszik. Eddig főleg mérnök vonalon gondolkodtam, de tegnap egy sniper vagy háromszor kilőtt egy magaslatról a saját sundererünk előtt, ezért én is sniperre váltottam, láthatatlanul becserkésztem, és késsel levadásztam. Utána, ha már láthatatlan voltam, a járművásárló hangárunkban álldogáló, és azt átprogramozó négyfős csapatot leptem meg. 3 késtől, egy meg pisztolytól halálozott el, de mivel nekik ott állt már egy sunderer, ezért gyorsan spawnoltak, és elkaptak. Azért még kétszer visszamentem hozzájuk ezt eljátszani, mielőtt végleg elbuktuk a támaszpontot. Gondolom a végén nagyon idegesek lehettek, már nagyon figyeltek, nem csak úgy ácsorogtak.
Aminek örülök, hogy volt köztük 34-es is.
Biolab védésnél viszont összeakadtam egy igencsak ügyes, asszem talán 40+ szintű infiltratorral,miközben a csapataink az egyik spawnpontnál irtották egymást halomra, vele vagy fél óráig játszottunk "Ellenség a kapuknál"-t a leszállópályánál és a környékén a bozótban, főleg láthatatlanul. Jól nyomta, gyakorlatilag mindig elkapott. De ez kihívás volt, nagyon jól szórakoztam.
Érzem, hogy a fegyverváltásokra még nem áll rá jól a kezem, és az egérgörgőtekerős késelés sem az igazi, bindelhetem újra az egészet egy másik szisztéma szerint. Ráadásul a Detect Device hasznosságát is megéreztem a saját bőrömön, de szokni kell, hogy van egy olyan eszköz is.Szóval a bőség zavara, de legalább nem lesz unalmas.
Néha hívnak Squadba, de még nem igazán érzem, hogy az mire jó, így inkább csak Rambózok, ismerkedek a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Home server / házi szerver építése
- Túraautó topik
- YouTube
- Autóhifi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Samsung S21+
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
- JBL Flip 6 fekete eladó (bontatlan)
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aminek örülök, hogy volt köztük 34-es is.