Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalan1
csendes tag
válasz
benedekco #59 üzenetére
Én ilyen hidegen sajtolt étolajakkal foglalkozom. A hidegen sajtolt napraforgó és egyéb olajak tökéletesen alkalmasak sütésre. Sokkal több részlet itt:http://pannon-info.hu/egeszseg/14-egeszseg/135-a-hidegen-sajtolt-etolaj-a-joev-olaja
Üdv mindenkinek, ha kérdés van, csak nyugodtan -
törölt tag
Megtudna mondani valaki, aki mar hasznalta, hogy napraforgo magbol kb. mennyi olaj jon ki?
Pl: fel kilobol? Es mondjuk sutesnel mi a tapasztalat vele?
En is gondolkodom a vetelen... -
Ezen az oldalon kell megrendelni a dolgot: http://www.piteba.com/eng/index_eng.htm
Ha egyszerre többet rendel az ember akkor olcsóbb. -
tsong1
csendes tag
válasz
ibolyahajdu #51 üzenetére
Hello!
én is beszállnék az olajprés üzletbe,azaz rendelnék ,ha van még rá lehetőség.ez a masina elbir a répafélékkel is?
kivel vegyem fel a kapcsolatot?
köszönettel -
ibolyahajdu
újonc
Kerestem a neten, hogy hogyan lehet olajpréshez jutni, vagy készíteni, és így jutottam el erre a web oldalra. Engem érdekelne,(még teljes áron is) kérem hogy írjátok meg hogy hogyan lehet hozzájutni. Én tanyán élek, jövőre tervezem hogy olaj tököt is vetek a kertbe, ezért lenne szükségem az olajprésre.
-
emuk
újonc
Sziasztok!
Engem is érdekel ez az olajprés, kérek valakit küldjön egy magyar leírást.
Előre is köszönöm!
Emuk
-
tepetu
újonc
Sziasztok!
Engem is szintén érdekel ez az olajprés, kérek valakit küldjön egy magyar leírást. Láttam a
youtube-on egy bemutatót az érdekes volt, bár a prés felfogatása kissé problémás. A tapasztalataitok viszont engem is érdekelnek, vagy ha valaki tud esetleg más típusú olajprést
az szintén érdekel.Hali.
-
tepetu
újonc
Sziasztok!
Engem is szintén érdekel ez az olajprés, kérek valakit küldjön egy magyar leírást. Láttam a
youtube-on egy bemutatót az érdekes volt, bár a prés felfogatása kissé problémás. A tapasztalataitok viszont engem is érdekelnek, vagy ha valaki tud esetleg más típusú olajprést
az szintén érdekel.Hali.
-
geminie
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Most jött meg a prés, a jövőhéten mindenképp kipróbálom.
Majd írok a tapasztalatokról.geminie
-
dienesj
újonc
Sziasztok!
Engem is érdekel az olajprés] és keresek még embereket, hogy meglegyünk négyen az árkedvezmény miatt.
Van valakinek már ilyen gépe? Mik a tapasztalatok? Bevált?
Várom a mihamarabbi jelentkezőket!!!
Üdv.,
dj
-
Tschabby
újonc
Hello ! Van e valaki, aki le tudná irni a tapasztalatait a Piteba olajpréssel kapcsolatban ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest