- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Szal összegezve az egész problémát: szerintetek ha cserélek egy satas íróra (bármilyenre, esetleg javaslatokat szívesen vennék) akkor megoldódik a problémám???
Úgy néz ki a bolt belemenne a cserébe.
Kösz a válaszokat mindenkinek! -
vilag
tag
válasz blattida #299 üzenetére
Hi!
Sajnos ez nem megoldható, mivel ASUS MN2-E alaplapom van ahogy az lentebb is látható és ezen sajna csak 1db IDE aljzat van és a racket sajna nem tom máshová tenni. Így szerintem az lesz a sorsa, hogy visszaviszem és veszek egy satásat (már ha persze van nekik).
Kösz a segítséget! -
vilag
tag
Hali!
Nekem az előttem szólóhoz kísértetiesen hasonló problémám támadt.
Elkezdek írni egy lemezt (vagy csak olvasok róla) amikor a vele egy körön lévő rackben lévő samsung vinyó bent van, és az egész tetves gép lefagy. Ha viszot a vinyó rack nélkül van benne akkor (eddig) semmi gond.
Mielőtt valaki arra gondol, hogya rackem szar annak mondom, hogy a szervízben is ezt mondták és vetettek is velem egy másikat. Vettem is. Haza hoztam és nekem ugyan úgy szar (nekik állítólag másik rackel működött).
Már végig olvastam mind a 297 hozzászólást, de megoldásra eddig úgy vélem nem leltem.
Próbáltam már kábel cserét, tápkábelcserét, új racket, szal mindent ami eszembe jutott de semmi.
A boltban mikor visszahívtam őket ennyit tudott mondani a szervízes: ''nincs több ötletem, nézz utána a neten''
Mivel véleményem szerint ez egy seggfej ezért hozzátok fordulok hátha itt valakinek van valami okos ötlete.
Előre is kösz minden segítségért!!!!
(Egyébként egy 2007 áprilisi terméről van szó)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest