Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
Lám@
csendes tag
A studio (7) 8-ba hogyan lehet megnyitni olyan filet, amit nem vele digatalizáltam be, vagy nincs meg a *.stu kiterjesztésű filom az avi mellé?
más:
Toshiba SD-R5002 (-) íróm van és szeretnék DVD konvertáláshoz segítséget kérni. A digital8 videó felvételeim a Studio 8 progival bevittem, átszerkesztettem és avi formátumba lementettem. Valamivel DVD formátumba kellene kreálnom. Nem kell DVD minõség, de azért jó lenne, ha az SVCD-nél jobb lenne. Inkább a lehetõ legtöbb férjen fel 1 lemezre. Milyen programot és milyen beállításokkal használjak? Ha esetleg egy egyszerű menüt is szeretnék, akkor azt melyik programmal érdemes.
Ha minden megvan, akkor milyen programmal érdemes kiírni és az írás beállításánál mire kell figyelnem?
Elõre is köszönöm, és bocs, hogy ennyire lám@ vagyok.
Aktív témák
- Magisk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- SkyShowtime
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest