Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szak1
csendes tag
Nekem is ez a problémám van, és nem találtam meg a patchet.
Segíts légyszi, hogy hol van az ftpn a PAL-engedő patch.
Valahol azt olvastam, hogy ha amerikai seriallal regisztrálod a programot, nem engedi a PAlt.
HELP! -
$nake
csendes tag
Megvan a megoldás! A Pinnacle ftp serverén fent van a megfelelő patch csak kicsit nyomozni kellett. Topic Zárható. Köszönöm.
-
simonzé
addikt
A Studio 9 idén nyár elején jelent meg, szóval nem lehet két éves a hibajavítós tipp. Sajna nem tudok segíteni, talán egy reinstall megoldaná a bajt. (Nekem a Studio7-nél ez segített, amikor a tunert nem látta a progi)
Nálam a tuner Composit bemenetét nem fogadta el, csak amikor másodszor is ki-bekapcsoltam a gépet. Próbálkozz ezzel te is!
Ja bocs! Én a Ulead Video Studióról beszélek...
Örexem... 
[Szerkesztve] -
$nake
csendes tag
Üdv Minden hozzászólónak!
Kérdeésem a következő lenne. Amikor be capturing olom a dv cameráról az anyagot és megnyomom hogy stop capturing, a következő hibaüzenetet kapom: ''Studio is not enabled for PAL!'' Próbáltam hogy ntsc-re állítotam a dv kamerát de úgy se ment. A formátum beállításnál van valami legördülő menü ahol ha nem lenne leszürkítve át lehetne állítani de nem lehet. Azt olvastam külföldi fórumokban, hogy ez, az Európai verzióban állítható, de az észak amiban nem. Aztán találtam valahol egy külföldi fórumban, hogy a registryben kell valamit átírni csak az a baj hogy az a hozzászólás amit találtam cirka 2 éves és azóta gondolom már változott 1-2 dolog. Szóval a problémát hogy lehetne megoldani, hogy működjön rendesen? Esetleg a registry beállítás jó lehet vagy valakinek van valami 5lete? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Örexem...