- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Pinnacle pctv probléma
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tibibi
őstag
no felraktam a pinnacle saját driverét most megy,de ha bezárom akkor lefagy a hang marad más semmi csak az ujraindítás segít :F valami ötlet?
-
acer_
aktív tag
nálam az autoscan megtalálta az összes csatornát..!
-
tibibi
őstag
-
acer_
aktív tag
Igen!
Jár a tunerhez progi, a pctvhez pl. a PCTV Vision + teletext olvaso -
_Volkovy_
nagyúr
-
acer_
aktív tag
és kb. kétszer annyiba van :)) Nem?
-
sti
tag
-
acer_
aktív tag
a sima és a pro között csak az fm rádió a különbség, nem?
-
acer_
aktív tag
14k a sima... pro-t nem tudom
-
_Volkovy_
nagyúr
off
mennyi most egy ilyen tévétuner?
on -
acer_
aktív tag
Nálatok is igy melegszik a kártya? Ill. az a fémburkolattal fedett része?
Minden tuner igy melegszik? Mert ez nagyon... -
tkesy
őstag
Ez egyre érdekesebb...
Nekem a pro-s verzió van...de a dscaler nem működik (a kártyát felismeri, de semmi több :( ), a gyári program jó, de csak a csatornák felét-kétharmadát találja meg, és azt sem valami jó minőségben... :( [ kábeltv van ]
Úgyhogy most a Windvr3-at használok, ez megtalálta az összes csatornát (40+) jó minőségben....
Viszont a távirányított nem kezeli le, + nem találtam meg benne felvétel programozási lehetőséget... :( [ a gyári programban van ] -
acer_
aktív tag
nekem alapbol 5.5-ös driver volt hozzá a cd-n, és xp alatt az előző megszakitásgondon kívül semmi rosszat nem produkált.
-
tildy
nagyúr
Nekem saját driverrel nem fagy, viszotn dscaler alapból behoz eg yképet, ami tisztább.na ha rányomok a keresésre a dscalerben, akkor sehol semmi nem jön be,és már a pctvn sem..
-
tibibi
őstag
na ez érdekes a saját driverrel lefagy 5.10 (talán) cris tv-vel se jó igazán de nem fagy. dscaler se tökéletes,de van kép és nem fagy, mindez egy sima pctv. Tehát elmondhatom nekem még nem jött be igazán :O
-
tildy
nagyúr
-
stpotty
tag
-
tibibi
őstag
-
stpotty
tag
HI!
Szeretnék venni egy ilyen kártyát, csak előbb tudni szeretném, hogy megy-e xp alatt rendesen. -
acer_
aktív tag
Igen, most minden jó!
Köszönöm a segítségeteket! -
acer_
aktív tag
ahamm.
pill. -
acer_
aktív tag
a leirás szerint ez egy external audio kábel.
azt irja, dugjam be ''a''-ból ''b''-be.... kár h a-t meg b-t nem jelöl...
Na, hova dugjam? :) -
salazol
őstag
-
acer_
aktív tag
usb-s egerem van
de most már jó! végigmegy a teszt, kép is van, csak hang még mindig nincs... van vmi kis incifinci kábel a csomagban.. mindkét vége fiu jack (kicsi). Talán ezt kéne valahová bedugnom, h legyen hang? -
salazol
őstag
-
acer_
aktív tag
Viszont már nincs szabad slot :)) Max megcserélni tudom az egyik hálokarival.. :)
-
acer_
aktív tag
ok, de végignéztem az összes eszközt, és csak ez kapja a 12-es irq-t, semmi más!
-
Polesz
addikt
-
acer_
aktív tag
Na, a következő változás van:
Codecpackkal egyszerűen kilépett az utolsó tesztnél az assistant,
most viszont azt mondja h vmi gáz van az irq-val -
acer_
aktív tag
ace eddig fenn volt, de most leszedtem, és reboot is volt... bár sztem is azzal akad össze. Most megfürdök, lehiggadok (mert szét tudnám vágni az egészet...) és újra nekiállok!
-
Polesz
addikt
A mai napon megleptem magam egy ilyen kártyával.
Betettem a gépbe, összehúztam a splitterrel, feltelepítettem, mindent rendben talált, felment, reboot után megtalálta a csatornákat, de! Akármelyik csatonára váltok (a negyven valahányból) egyiken sincs kép, se hang. Mitől lehet ez? (ha a kábel rossz lenne, akkor nem találná meg a csatornákat...)
Kérem, segitsen vki!
Kösz!Szerintem valamilyen kodekpakkal ütközik össze a drágaság. Próbálj meg egy pctv assistantot nyomni indítás után és nézd meg úgy, hogy látja-e a csatikat. Anno az Ace kodek és a pctv nagyon rühellték egymást.
-
acer_
aktív tag
A mai napon megleptem magam egy ilyen kártyával.
Betettem a gépbe, összehúztam a splitterrel, feltelepítettem, mindent rendben talált, felment, reboot után megtalálta a csatornákat, de! Akármelyik csatonára váltok (a negyven valahányból) egyiken sincs kép, se hang. Mitől lehet ez? (ha a kábel rossz lenne, akkor nem találná meg a csatornákat...)
Kérem, segitsen vki!
Kösz!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Pinnacle pctv probléma
- (téma lezárva)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 10/8 GPU, 16/14 CPU, 32/16 RAM, 1 TERA / 512GB - garancia (111)
- Vostro 3590 15.6" FHD i3-10110U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD (PCIe 4.0) magyar bill gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest