Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
batuka
csendes tag
Na én is vettem egy Pinnacle PCTV kártyát. Feltelepitettem Win 98-ra semmi ütközés, majd a Visiont ez meg kiirta hogy hardwer iniciálási hiba. Ezután kezdtem előről, s kicsit mőgénéztem a dolgoknak. S néhány furcsaságra leltem.
Elösször ugye feltelepítjük a drivereket, ezután a hardwer fent van a gépen (Pinnacle Video Capture, valamint Pinnacle Audio Capture), mikor feltelepítjük a Visiont ezek az eszközök egyszerüen eltünnek, majd újraindításkor megint új hardwerként megtalálja őket a gép. Lehet, hogy ez normális? Persze a helyzet változatlan marad, tehát a windows szerint a két hardwer, és a Vision által feltelepített 3. megfelelően müködik, a Vision, meg a T-Rex még sem látja a kártyát.
Feltettem XP alá is itt tökéletesen müködött, ugyanaz a gép, ugyanaz a konfiguráció csak másik operációs rendszer. Ezután arra a következtetésre jutottam, hogy a hiba valószinüleg abban a néhány rendszerfájlokban lehet, amelyt a hardwer telepítésénél a Windows CD-röl kér. S nem feltétlenül ezek a fájlok a rosszak, hanem azok a rutinok az 5.11 driver hivja őket. Ezért lehet, hogy régebbi driverrel müködik. Magyarul szerintem a gyártók valószinüleg nem tesztelték megfelelően win 9x rendszereken a kártyát.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi