- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #29 üzenetére
A minimál rendszert csak a másik módszerrel lehet telepíteni. Képfájlként csak akkor, ha azt vki előtte megcsinálta. A másik módszerrel viszont net nélkül nem megy a telepítés (legalábbis nekem nem sikerült). Gondolom, aki készítette azt a Magyar leírást, annak nem volt usb - lan adaptere. Wifi pedig a Mediatek modul miatt semmiképpen sem lett volna, csak a telepítés után, usb -s wifi -adapterrel. Az MK808 -on is az a gond, hogy a wifit egy előválasztásnál kell kijelölni, ami csak a telepítős verziónál jön elő, a képfájlosnál nem.
Amikor keresgéltem alternatív letöltőhelyeket (mert az eredeti oldalról nem akart elindulni az egyik letöltés), akkor bukkantam erre a mirror -ra. Ott van néhány érdekesség, köztük egy wifis képfájl 808 -ra. Én már nyakig benne voltam a másik fajta telepítésbe, amikor ráakadtam, ezért nem próbáltam. De egy tesztet megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest