- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Van egy weboldal, aminek a HTML forrását fel kellene használnom egy feladathoz (egy elemzést kellene bizonyos részein végigfuttatni). Próbáltam PHPban feldolgozni, de sajnos nagyon sok hibát kaptam
(csak HTMLként szerettem volna betölteni)
Kipróbáltam validator-ral, és ugyanazokat a hibákat kaptam, mint amit a scriptben levő metódusom is dobott.Egy példa a hibára (validator dobta):
"Line 110, Column 600: end tag for element "BUTTON" which is not open"
Méghozzá itt:
<button type="button" id="bbccookies-continue-button">Continue</button>
Akárhogy is nézem ezt a kódrészletet, a <button> element elég jól létre van hozva, szinte pontosan a closing tag előtt. Akkor mi a fészkes fenéért nem tudja értelmezni a validator? (mivel a metódus is ugyanilyen hibákat dob (ebben az esetben pl: "Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : button in Entity..."), ezért ha valahogy sikerülne megoldanom a problémát HTML szinten, akkor a metódus is jól menne).Ha kitörlöm a closing tag-et, akkor jól működik, de automatizált eljárást szeretnék írni, tehát kézzel nem tudok beletúrni a HTMLbe.
Mi lehet a gond, illetve a megoldás?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest