Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gothe92
csendes tag
Sziasztiok!
Van egy msql adatbázis sorában két idő mező (datetime típussal) és a két idő közötti különbséget szeretném tudni századmásodperc pontossággal. Eddig csak másodpercig jutottam. Hogyan kell tovább bontani az időt?$kezd = $list['fill_start']; //kezdő időpont
$veg = $list['fill_end']; // befejezés
$time = strtotime($veg) - strtotime($kezd);
echo date('s',$time);tehát ami kellene pl egy ilyen idő kiírás = 5.021 másodperc
Várom a megoldást,előre is köszi!
Gothe -
gothe92
csendes tag
Jézus. jól leírtam..
szóval a lényeg, hogy a cikk.php így akarom működtetni, ahogy leírtam és ezt nem tudom, hogy kell megcsinálni. -
gothe92
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy weboldal (html5, css, php, mysql, jquery), kiszeretnék építeni egy cikkezős rendszert, főoldalon látszódik a cikk neve, cikkhez egy kép és a cikk szövege (ez ugye az adatbázisban 3 értéket jelent). A cikk szövegéből csak az első x karakter látszódik. Ez alatt van egy tovább link, ami megnyit egy cikk.php nevű filet, ugyan úgy van formázva mint a főoldal csak ahol a cikkek vannak felsorakozva, ott a cikk neve kép és a szöveg jelenik meg.Bármiféle ötletet, javaslatot, tippet elfogadnék és meg köszönnék!
Ha gondoljátok írhattok az e-mail címemre: szentivanyi.andras92@gmail.com
Köszi,
András -
gothe92
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,valahogy megoldható az egy weboldalon, gondolom php segítségével, hogy egy másik oldalon vagy egy adott szó pl.: receptek.hu/info.php oldalon egy "alma" szó. És én azt a saját weboldalmon úgy akarom megjeleníteni, hogy ha az oldalon van alma szó akkor egy kep1.jpg ha nincs akkor egy kep2.jpg jelenjen meg?!
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest