- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gothe92
csendes tag
Sziasztiok!
Van egy msql adatbázis sorában két idő mező (datetime típussal) és a két idő közötti különbséget szeretném tudni századmásodperc pontossággal. Eddig csak másodpercig jutottam. Hogyan kell tovább bontani az időt?$kezd = $list['fill_start']; //kezdő időpont
$veg = $list['fill_end']; // befejezés
$time = strtotime($veg) - strtotime($kezd);
echo date('s',$time);tehát ami kellene pl egy ilyen idő kiírás = 5.021 másodperc
Várom a megoldást,előre is köszi!
Gothe -
gothe92
csendes tag
Jézus. jól leírtam..
szóval a lényeg, hogy a cikk.php így akarom működtetni, ahogy leírtam és ezt nem tudom, hogy kell megcsinálni. -
gothe92
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy weboldal (html5, css, php, mysql, jquery), kiszeretnék építeni egy cikkezős rendszert, főoldalon látszódik a cikk neve, cikkhez egy kép és a cikk szövege (ez ugye az adatbázisban 3 értéket jelent). A cikk szövegéből csak az első x karakter látszódik. Ez alatt van egy tovább link, ami megnyit egy cikk.php nevű filet, ugyan úgy van formázva mint a főoldal csak ahol a cikkek vannak felsorakozva, ott a cikk neve kép és a szöveg jelenik meg.Bármiféle ötletet, javaslatot, tippet elfogadnék és meg köszönnék!
Ha gondoljátok írhattok az e-mail címemre: szentivanyi.andras92@gmail.com
Köszi,
András -
gothe92
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,valahogy megoldható az egy weboldalon, gondolom php segítségével, hogy egy másik oldalon vagy egy adott szó pl.: receptek.hu/info.php oldalon egy "alma" szó. És én azt a saját weboldalmon úgy akarom megjeleníteni, hogy ha az oldalon van alma szó akkor egy kep1.jpg ha nincs akkor egy kep2.jpg jelenjen meg?!
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged