Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Úgy van, ahogy írod. Viszont az előző hsz-emből nem tűnt ki az, amit igazán szerettem volna elmondani. Bizonyos kódmennyiség- vagy méret felett úgyanolyan nehéz változtatni OOP-ben megírt programot, mint struktúrált / moduláris programot. A változtatások kivitelezésére alkalmazott technikák értelemszerűen mások, de az "izzadtság" kb. ugyanannyi. Ilyen eset után szoktam elmosolyodni és feltenni a kérdést: Valóban olyan könnyű-e OOP szemléletben megírt programon változtatni, mint amit sugall a tankönyv? Ha mindkét módon próbáltál programozni, akkor biztosan Te is tudod a választ...

-
zhagyma
őstag
Szia!
Szerintem "általában" a profi programozót és a nem profit, nemcsak a szakmai tudás külöbözteti meg. Emellet fontos lehet az, hogy amit tud azt határidőre, bárhol, bármikor más programozókkal együtműködve is képes legyen hozni.
Természetesen jó az OOP, de pár ezer class és instance között ugyanúgy el lehet "veszni" (UML ide-oda), akár a struktúrált programozás esetén. Azaz dokumentálni sem árt. Nem tudom próbáltál-e beszállni egy nagy projektbe, mondjuk félúton ... Hát nem egyszerű.Egyébként nem olyan rossz a javascript a kliens oldalon, a server oldalon meg a java. A PHP mellett érdemes megnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő