- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocs, most egy darabig nem voltam, úgyhogy csak most tudtam volna megint megnézni a kódodat, de azóta már eltávolítottad pastebinről. Ezek szerint megoldódott? Ha igen, le tudod írni, mi volt a probléma okozója, hátha másnak is jól jön?
Egyébként ha szívnál SOAP-pal, akkor belinkelem, hátha neked is jól jön, itt én már leírtam egy korábbi SOAP-ásom történetét
:
http://stackoverflow.com/questions/6986350/generating-wsdl-with-nusoap-return-struct-with-various-types-int-string-arr
Itt egy C#-os klienssel szerettem volna csatlakozni egy PHP-vel generált WSDL-en "keresztül" egy SOAP-szerverhez.
A lényeg igazából az volt, hogy struct-ok tömbjét adjam vissza a C#-os kliensnek, ami még tartalmaz egy int típusú id azonosítót, meg egy string típusú name változót is. Szóval ilyen módon már elég komplex lett, de szerencsére végül sikerült megoldani még NuSOAP-pal is. Az ilyesmi PHP-ben sajnos elég macerás a gyenge típusosság miatt.========
Szerk.: sorry, hogy nem egybe írtam a válaszokat, de úgy írogattam, ahogy épp olvastam a hsz.-eket, meg amúgy is túl hosszú lett volna ömlesztve.
-
vakondka
őstag
Szia
Szerintem először azt kellene megnézni hogy tömb-e és ha igaz a feltétel csak akkor megnézni hogy nem üres, vagyis ne egyszerre vizsgáld a 2 feltételt, hanem az első belsejében a másodikat.
empty helyett lehet jobb a count($filter)>0
sőt: count($filter)==3
mert akkor pontosan 3 adat jött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged