- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Brown ügynök #7000 üzenetére
Jaja, én is így gondolom, vagy esetleg egy tutorial alapján, vagy könyv alapján még modulokból fellehet építeni, na de ha egyéni modul kell, plusz még azt fejleszteni az már gázos lehet.
Meg hát olvasom én neten az ilyen dolgokat, hogy miért jó és miért nem... De amikor érted, ilyen webkészítő oldalak írnak véleményt, hogy miért jó a cms és miért nem, akkor érezni rajta, hogy azért írják csak, hogy melyik terméküket válaszd... a cms webáruházat, vagy a nem cms webáruházat, ezekben a cikkekben én meg nem bízom... az ilyen véleményekre nem adok, meg a fanatikusoknak sem. :-D csak aki látta mindkettőt és hidegvérrel tud válaszolni.
És köszönöm a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest