Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kérdésem még pluszban ezzel kapcsolatban:
az egyes adatmezőknél számít bármit is az, hogy milyen típust határozok meg: VARCHAR, TEXT, stb.?
A select count(*) as cnt résznél az "as cnt" csak annyit jelent, hogy a lehívás után cnt-ként hivatkozhatok rá?
Nemsokára el tudok kezdeni foglalkozni a dologgal, ezért érdekelne. Köszi!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, ez alapján már meg tudom csinálni!
Holnap meg is csinálom. Szerintem az egész próbálgatása nem lesz több 20 percnél.
Köszi a segítséget!(#3597) 1ed: neked is many thanx, hogy megnézted!
Majd holnap még jelzek a próbálkozásaimról, most már a holnapi mérés laborra kell tanulnom.
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a segítséget!
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani.