- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #3582 üzenetére
Ez most ismét a TÁRGYra vonatkozik, nem? Nekem a FEJLÉCCEL van a bajom.
Újdonság: Gmailben teljesen normálisan jelenik meg. Már kínomban próbálkoztam mindenféle függvénnyel, iconv()-vel és társaival (amik átkódolnak), most visszaraktam az eredetire, és jó, de CSAK Gmailen, a T-Online-os szerveren szar.Ez most miért van?
Így néz ki a kód:
$headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
$headers .= "From: $sender_name <$sender_name>" . "\r\n";A $sender_name meg egy űrlapból származik.
Tehát a t-online-os webmail-felületen a feladónál így jelenik meg az "Akárki teniszütő":
"Akårki teniszßt�"
Gmailen teljesen normálisan, jó ékezetekkel. A Gmail ezek szerint "le tudja ezt kezelni"?
Vagy mi más?Feltételezem, hogy a freemailen is bajok lennének... Mindjárt kipróbálom.
Az a gáz, hogy nem várhatom el, hogy a levél fogadója most emiatt térjen át a Gmail használatára.
Van tippetek, mi az oka, hogy Gmailben okés a dolog? Csak annyi, hogy a t-online beleszarik az ilyen dolgokba, hasonlóan ahhoz, ahogy a webmail felület kinéz? (aki nem ismeri: egy gány fos, olyan, mint a régi freemail)Szerk.: ez egyre érdekesebb. Kipróbáltam freemailen a cuccot, és ennyire gagyin még nem nézett ki a dolog egyiknél se.
Arról van egyébként szó, hogy van egy felület, ahol TinyMCE-vel lehet szöveget formázgatni, majd a júzer elküldi a formot, én meg a PHP-ben hozzáfűzöm a
<html><head><title>akármi</title><body>$message</body></html>
tageket, hogy "rendes" HTML-formátumú levél legyen.
Csak hogy a júzer örüljön, hogy milyen jó, hogy még félkövéríteni is lehet, blabla...Ez még t-online-os és gmailes szerveren teljesen jól is jelenik meg, freemailnél, ha a levelet fogadom Outlook Express-ben (direkt próbáltam ezzel), akkor a levélnek nincs feladója (!!), tök üres az a rész, ráadásul a levél törzsrésze így néz ki:
Content-type: text/html; charset=utf-8
From: <>
Message-Id: <20091210144029.D21B617789D@server1.newhosting.hu>
Date: Thu, 10 Dec 2009 15:40:29 +0100 (CET)
X-Freemail: message scanned
<html><head><title>Akårki teniszßt� ßzenete</title></head><body><p>123</p></body></html>Ennek mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest