Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #3440 üzenetére
Hogyan tárolsz képet az adatbázisban?
Például a mysql-ben a különböző blob típusú mezők erre vannak.Valószínűleg azért ajánlják mindenhol a link tárolását az adatbázisban, mert csak azt lehet megcsinálni.
Nem. Azért ajánlják, mert sokkal egyszerűbb megcsinálni.ha valaki megcsinálná azt, hogy mondjuk egy jpeg képnek a szerkesztőben látható tartalmát tárolná el adatbázisban, majd úgy hívná elő, hogy abból jpeg-kép szülessen, akkor hááát igencsak ki lehetne nevetni
Én már megcsináltam párszor, kezdhetsz nevetni.Ott adatot tárolsz, nem konkrétan fájlokat, majd ezeket előhívogatod, ahol szükséged van rá.
Egy file tartalma is adat. -
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter #3440 üzenetére
Bocs, igazad van. Elég nagy butaságot írtam.
Másik téma:
Nekem most egy videotékát kell megcsinálnom. A következő a gondom.
Ugye ki lehet venni a filmeket és ezt egy kölcsönzés táblában eltárolom, hogy melyik hordozót vette ki, ami egy kulcs és hogy ki vette ki, ami tagsági szám, illetve még a kivitel és visszahozás időpontját tárolom el.
Kivitel kulcs,illetve a fentebb említett másik kettő kulcs külső.
Nah az a gondom, hogy csak azokat szeretném megjeleníteni a kölcsönzési listában,amik éppen bent vannak a tékában, ami kölcsönzés alatt van azokat ne mutassa. Ezt sajnos semmilyen lekérdezéssel nem tudtam megoldani, csak részben jó megoldással.
Valami ötletet tudnál/tudnátok erre adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest