Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hogyan tárolsz képet az adatbázisban?
Például a mysql-ben a különböző blob típusú mezők erre vannak.Valószínűleg azért ajánlják mindenhol a link tárolását az adatbázisban, mert csak azt lehet megcsinálni.
Nem. Azért ajánlják, mert sokkal egyszerűbb megcsinálni.ha valaki megcsinálná azt, hogy mondjuk egy jpeg képnek a szerkesztőben látható tartalmát tárolná el adatbázisban, majd úgy hívná elő, hogy abból jpeg-kép szülessen, akkor hááát igencsak ki lehetne nevetni
Én már megcsináltam párszor, kezdhetsz nevetni.Ott adatot tárolsz, nem konkrétan fájlokat, majd ezeket előhívogatod, ahol szükséged van rá.
Egy file tartalma is adat. -
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bocs, igazad van. Elég nagy butaságot írtam.
Másik téma:
Nekem most egy videotékát kell megcsinálnom. A következő a gondom.
Ugye ki lehet venni a filmeket és ezt egy kölcsönzés táblában eltárolom, hogy melyik hordozót vette ki, ami egy kulcs és hogy ki vette ki, ami tagsági szám, illetve még a kivitel és visszahozás időpontját tárolom el.
Kivitel kulcs,illetve a fentebb említett másik kettő kulcs külső.
Nah az a gondom, hogy csak azokat szeretném megjeleníteni a kölcsönzési listában,amik éppen bent vannak a tékában, ami kölcsönzés alatt van azokat ne mutassa. Ezt sajnos semmilyen lekérdezéssel nem tudtam megoldani, csak részben jó megoldással.
Valami ötletet tudnál/tudnátok erre adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest