- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #3440 üzenetére
Hogyan tárolsz képet az adatbázisban?
Például a mysql-ben a különböző blob típusú mezők erre vannak.Valószínűleg azért ajánlják mindenhol a link tárolását az adatbázisban, mert csak azt lehet megcsinálni.
Nem. Azért ajánlják, mert sokkal egyszerűbb megcsinálni.ha valaki megcsinálná azt, hogy mondjuk egy jpeg képnek a szerkesztőben látható tartalmát tárolná el adatbázisban, majd úgy hívná elő, hogy abból jpeg-kép szülessen, akkor hááát igencsak ki lehetne nevetni
Én már megcsináltam párszor, kezdhetsz nevetni.Ott adatot tárolsz, nem konkrétan fájlokat, majd ezeket előhívogatod, ahol szükséged van rá.
Egy file tartalma is adat. -
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter #3440 üzenetére
Bocs, igazad van. Elég nagy butaságot írtam.
Másik téma:
Nekem most egy videotékát kell megcsinálnom. A következő a gondom.
Ugye ki lehet venni a filmeket és ezt egy kölcsönzés táblában eltárolom, hogy melyik hordozót vette ki, ami egy kulcs és hogy ki vette ki, ami tagsági szám, illetve még a kivitel és visszahozás időpontját tárolom el.
Kivitel kulcs,illetve a fentebb említett másik kettő kulcs külső.
Nah az a gondom, hogy csak azokat szeretném megjeleníteni a kölcsönzési listában,amik éppen bent vannak a tékában, ami kölcsönzés alatt van azokat ne mutassa. Ezt sajnos semmilyen lekérdezéssel nem tudtam megoldani, csak részben jó megoldással.
Valami ötletet tudnál/tudnátok erre adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nintendo Switch 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest