- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Hát úgy könnyű ha értesz hozzá
Sokadik nap, hogy körbejárom a témát, fél nap alatt eljutottam oda, hogy feltettem mindent amit eddig még soha, és van egy ronda alap, layout.blade kezdőlappal, meg a @yield részek meghívják az adott aloldal tartalmát. Persze a html részt, ami tavaly valamikor készült el, szintén ilyen pár napig ráérek időben, azt nem találtam. Valószínűleg nem lesz meg, a betonstabil Linux szerveren volt fent egyedül...mentettem volna win10-re, most meglenne...
Holnap remélem lesz időm, jönnek az adatbázisok.
És ez így még mindig nagyon szellős, át kéne olvasni mindent ami eddig felmerült, kellene egy éles honlap, fel kéne másolni az egész mappát, majd rá kéne engedni a validitort, mit szól hozzá, csak úgy kíváncsiságból. Meg megérdeklődni Google haverunknál, mit szólnak hozzá a kereső robotok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest