Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Hát úgy könnyű ha értesz hozzá

Sokadik nap, hogy körbejárom a témát, fél nap alatt eljutottam oda, hogy feltettem mindent amit eddig még soha, és van egy ronda alap, layout.blade kezdőlappal, meg a @yield részek meghívják az adott aloldal tartalmát. Persze a html részt, ami tavaly valamikor készült el, szintén ilyen pár napig ráérek időben, azt nem találtam. Valószínűleg nem lesz meg, a betonstabil Linux szerveren volt fent egyedül...
mentettem volna win10-re, most meglenne...
Holnap remélem lesz időm, jönnek az adatbázisok.
És ez így még mindig nagyon szellős, át kéne olvasni mindent ami eddig felmerült, kellene egy éles honlap, fel kéne másolni az egész mappát, majd rá kéne engedni a validitort, mit szól hozzá, csak úgy kíváncsiságból. Meg megérdeklődni Google haverunknál, mit szólnak hozzá a kereső robotok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mentettem volna win10-re, most meglenne...