- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Már csak pár apróbb simítás kell (köztük az RClone is, ami azért nem lesz olyan hamar meg), aztán költözök szolgáltatóhoz. Ott lesz cron is majd.
Köszönöm a megerősítést, hogy a backup rész így akkor rendben lesz.
Az alatt mit értettek, hogy sok a 8 MB? 54 MB-ról tömörítette a ZipArchive (ezt találtam, ami egyből működött). Biztos van kapcsolója is, hogy hatékonyabb legyen a tömörítés, de éjfél környékén fejeztem be, első változat, nem tudom, mi lenne a "jó fájlméret".
Vagy más miatt mondjátok?Azt tervezem, hogy napi pár alkalommal futtatom ezt a backup szkriptet, ami backupol, tömörít, aztán feltölt (felhőbe). És mivel így tömörítéssel csak ilyen minimális méretekkel kell számolnom, nyugodtan megcsinálhatom úgy, hogy meghagyok akár 1 hétnyi backupot is, és mindig csak a legrégebbit törlöm (a megfelelő ellenőrzések után).
Ha mondjuk 2 óránként fut (csak példa), akkor az napi 12 backup, heti 84 fájlt kell tárolnom - persze egyre nagyobbakat, de bőven van helyem.
Vagy mi az ajánlásotok ezzel kapcsolatban?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest