- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
config.php-ban van beállítva, ez a rész jó, tárhelyen szintén műkszik csak localhoston halt be, de másik laptoppal, mobilnettel se megy, szval nem a netkapcsolatom, nem is a gépem hibás. Az openssl-re tudok már csak lassan gondolni, hogy az óraátállítás nem jött be neki...
Viszont a logot meg fogom nézni, köszi!
-
cidalain
veterán
Hat nem tudom mibol latod hogy azok Stringek
Mivel Select COUNT van elotte (aminek adjuk ezeket az aliasokat), igy eleve nem lehet string, mert az SQL count szamot ad vissza. Egyertelmuen. Igy biztosan nem stringet osztunk stringgel, hanem szamot szammal.Az eredeti problemahoz:
Van ket ertek adatbazisban, es ki kell ezt a kettot iratni, megy egy harmadikat szamolni ebbol a kettobol.
Ehhez 4 SQL selectet hasznalni, es meg a szamitast is itt vegezni netto idopazarlas szerintem.
Select gyozelem szama
Select reszvetel szama
Az osztast meg php-val elintezni a kiiratas elott
Csokolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest