- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
A NetBeans-t is lehet ajánlani, ingyenes, és többet tud alapból mint a VSCode (Félre értés ne essék, én is használom a VSCode-t de nem PHP-ra, hanem Javascript). Majdnem a PHPStorm tudása van meg neki, nekem bevált, sőt gyorsabbnak tűnik mint a PHPStorm, igaz amikor a Projekteket indexeli az néha nagyon lassú, de szerintem ettől függetlenül teljesen vállalható.
-
DS39
nagyúr
hmm, köszi a tippet, nem is tudtam, hogy a MS-nak van ilyen ingyenes cucca, ami jó PHP fejlesztéshez.
felraktam megnyitottam egy php fájlt is kiírja ezt:
Cannot validate since no PHP executable is set. Use the setting 'php.validate.executablePath' to configure the PHP executable.a settings-et megtaláltam, de mit kellene neki megadni?
(addig ok, hogy a local servernek mennie kell, hogy futtatható legyen, csak nem tudom milyen paramétert vár ehhez)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged