Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
MySQLi.

(#16899) Sk8erPeter
Ja igen bent is volt a lapok között, hogy írok, csak amikor fellépek koleszos hálóra az össze megnyitott oldalra feldobja a bejelentkező felületet majd átdobja mindet a Google-re... Nem haladtam vele, mert a szerveremet se érem el, ugyanis a koleszos neten csak a 80-as port van engedélyezve...
Szóval a csodálatos informatikai konstrukció gátat szab a továbbhaladásomban. Illetve amúgy is csak egy terve egyenlőre, hogy az otthoni rPI-ra készítek egy webes felületet, hogy bizonyos dolgokat a 80-as portról újra tudjak indítani, illetve ne kelljen FTP-n felmásolni hanem az is webes felületen menjen a var/www mappába ugyanis mint mondottam csak a 80-as port van engedélyezve. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval a csodálatos informatikai konstrukció gátat szab a továbbhaladásomban. Illetve amúgy is csak egy terve egyenlőre, hogy az otthoni rPI-ra készítek egy webes felületet, hogy bizonyos dolgokat a 80-as portról újra tudjak indítani, illetve ne kelljen FTP-n felmásolni hanem az is webes felületen menjen a var/www mappába ugyanis mint mondottam csak a 80-as port van engedélyezve.