- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1667 üzenetére
Fáljban nem szoktak tárolni semmit a legtöbb esetben. A kosár trtalmát vagy adatbázisban, sessionban vagy cookieban tárolják.
Cookie: Csinál egy változót a böngészőben, amit minden lekérésnél elküld annak az oldalnak amely létrehozta a cookie-t. php.net setcookie
Session: Készít egy cookie-t a kliens böngészőjében, amiben egy kódsor található. Ugye oldallekérésnél elmegy ez a cookie az oldalnak és a szerver előkeresi, hogy melyik session tartozik a klienshez. Ugyúgy eléred a tartalmat, mint a cookieban csak biztonságosabb, mert a kliens gép nem látja/tudja módosítani a session tartalmát. php.net session_start
Adatbázis, úgyanúgy szükséges egy cookie, ami alapján beazonosítod hol található az adott kosár tartalma.
Ja és még valami, több hozzászólásban olvastam, hogy "ezt ebbe a könytárba"(pl jelszó),"azt meg abba a könyvtárba", stb. Számomra azért zavaró ez mert igazából nem találkoztam olyan doksival(angol, magyar egyaránt) amiben szó lett volna arról, hogy a php-nek speciális könyvtárszerkezetre lenne szüksége a szerveren. Szóval ezzel kapcsolatban is várom a válaszokat, esetleg olyan doksi linket amiben bent van.(ha van)
Ezt nem tudtam értelmezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Cyberpunk 2077
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest