- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Des1gnR #16304 üzenetére
http://php.net/manual/en/function.is-a.php
5.3.9 Added allow_string parameter
5.3.0 This function is no longer deprecated, and will therefore no longer throw E_STRICT warnings.
5.0.0 This function became deprecated in favour of the instanceof operator. Calling this function will result in an E_STRICT warning.http://stackoverflow.com/questions/10722484/strict-standards-is-a-deprecated-please-use-the-instanceof-operator/10722560#10722560
"This function was deprecated in 5.0, but since there are valid usecases for it, not covered by instanceof, it was re-introduced in 5.3. I suggest you upgrade your installation of PHP."
Magyarul a Te PHP-verziód valahol az 5.0 és az 5.3 között van, így E_STRICT warningot kapsz, ami egyébként nem állítja meg a script futását, de persze nem jó, hogy van. A megoldás a minimum PHP 5.3-verzióra upgrade-elés, ami amúgy is javasolt. (Persze az is megoldható, hogy elnyomod az E_STRICT warningokat, de szerintem fejlesztésnél egyáltalán nem jó gyakorlat, sőt.)Amúgy ez meglehetősen ronda kód, nem kicsit érdekes ez a behányt XML-mentés, inline style-ok, stb.
De ami a lényeg: létrehozza a fájlt a módosítás után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest