- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
norby10 #16278 üzenetére
A HTML-kódodat is meg kellene mutatnod, mármint konkrétan a form vonatkozó elemét, vagyis a fájlmezőt. Ha azt írod, 1 elemmel működik, többel nem, az így elsőre arra utal, hogy nem tömbszerűen adtad meg a name HTML-attribútum értékét. Vagy valami hasonló. Szóval jó, hogy a backendet megmutattad, de kellene az is, amit a kliens lát.
(#16287) Des1gnR :
Mit jelent az, hogy XML-t "meghívni"?
Szerk.:
a köv. üzenetből úgy tűnik, én értettem félre, és a PHP-fájlt akarod meghívni, az úgy más.(#16276) tothjozsi96 :
Mit tartalmaz ez a format_comment() függvény?
Másik kérdés, hogy van-e értelme állandóan átalakítgatnod, ahelyett, hogy eleve átalakítva mentenéd el. Persze lehet, hogy nálad pont arra van szükség, hogy a "nyers" formában töltődjön fel, de úgy tűnt, elég egyszerű esetről van szó nálad, tehát feltölthetnéd a sorokat eleve formázva is. Így megjelenítéskor nem kéne átalakítgatni semmit. Már ha jól értem a gondodat.
Meg megmutathatnád, egészen konkrétan, kódszinten hogyan alakítod át.
A tisztításra (pl. script-tagek eltávolítása, stb.) meg rengeteg kész library van, lehet, hogy érdemes lenne megfontolni ilyenek használatát, pl. olyat, ami a teljesítményt sem veti vissza. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest