- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
Szia!
Köszi a segítséget.!
És a válaszod!
A "magyarosítást" sikerült megoldanom, hogy az oldal elejére beraktam
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
a php elé.. majd a legvégére is a lezárást. Így már szuper, köszi.A másik dolgot is sikerült végül, a névhez beszúrtam ezt:
$string_exp = "/^[a-záéíóöőúüűA-ZÁÉÍÓÖŐÚÜŰ .'-]+$/";
így legalább már az ékezeteket is "támogatja". Szóval ez is pipa!
Mellette még ezen felbuzdulvamegcsináltam a telószámos részt, hogy csak számot fogadjon el, x-től y mennyiségig, ugyanez a tárgyas résszel is. hm.. tudom lehet nem nagy dolgok, de nekem nagy sikerélményt nyújt!
sajna ilyen béna vagyok igen...
Viszont, az üzenetes formázást még mindig nem értem... nekem ez a phpmailer kicsit bonyolultnak tűnik, annyira nem akarom cicomázni az üzenetet, elég ha csak ki tudnám emelni a "Küldő" címszót, a "Tárgy"-at és így tovább.. adni neki egy színt aztán kész...
Valahogy így: <strong><font color="#B8652F">Küldő:</font></strong>
mondjuk...
a php-s kód végére még beraktam 2 sort:
$headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .
[B]'MIME-Version: 1.0'."\r\n";
'Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1'."\r\n";[/B]
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);ezt a mime-s dolgot meg ami utána van. (lehet nem is kell oda... :s) mindenesetre bármit csinálok vagy nem jeleníti meg, vagy egyszerűen hozzácsapja a szöveghez a kódot...
Hasonlóképpen próbáltam összematekolni, de valahogy nem akarja az igazságot:
[link]
nekem még ez is sok lenne, csak egy "formát" akarok vele összehozni. Nem tudom mit kéne átvariálnom... ha berakom az "email_message" részhez, szintén hozzácsapja a szöveghez a kódot.. :sMásik, nem akarom semmiképp összezsúfolni a html-ben lévő cumót még ezzel is, (eleve nekem már magasabb kategória ezt összehozni sajnos..
) másik, hogy ott van egy szép kis táblázat, aminek a végén rányomok egy gombra, és már küldi is ezt, szóval ez nekem bőven megfelelne, csak kicsit szeretném "szépítgetni" a végeredményt. Ezért nekem megfelelő ez a javascriptes dolog, mert rátolom, hogy küldés, kijön egy ablak, le "OK"-ézom aztán visszatértem egyből a kapcsolat oldalra. Valahogy ezt szeretném a hibaüzenetnél is, csak nem tudom hova rakjam a kódot..
Persze király lenne, ha mondjuk ezt egy java-s - mondjuk amolyan jquery-s képnézegetős formában - kapná a júzer
de az sajna már iszonyat magas labda.... nekem.....
Ehhez valami vélemény? vagy valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged