Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hogy jön ide a kátyús út, meg megfelelő lengéscsillapító, amikor megfelelő paraméterezésről beszéltem, amivel korlátozni lehet az erőforrás-használatot?
Amúgy hiába "megfelelő" a lengéscsillapítód, ha belemész egy b@szomnagy kátyúba, akkor úgyis kőkeményen amortizálhatod a felnit/gumiabroncsot/futóművet/stb., szóval tök mindegy, úgyhogy a példa elég fura.
De értem, miről beszélsz.
Amúgy igen, a JVM jó barátságban van a memóriával, de 600 MB-on nem tudom, miért vagy kiakadva, manapság pár videóval egy Chrome is simán meg tud zabálni annyit.
Mindegy, mindenki olyan IDE-t használ, amilyet akar, meg amiatt nyavalyog, ami miatt akar, de azért vicces, amikor esetleges user errorok miatt is lefostalicskáznak páran egy amúgy igen népszerű és hatékony munkát elősegítő alkalmazást.
=====
(#14467) mobal :
Őőőő, azt ugye vágod, hogy van a Macintosh, mint márka (amit Macnek szoktak rövidíteni), amibe például beletartoznak a személyi számítógépek (vágod, PC), meg van a Mac OS, ami nem túl meglepő módon ennél kicsit már szűkebb kategória, magára az Apple operációs rendszerére vonatkozik... Tényleg ki kell hangsúlyozni, hogy a számítógépről beszéltünk egészen idáig, ami mondjuk fél milkába kerül? Alapesetben pedig ezen Mac OS van, nem túl meglepő módon, és mint Trisztán screenshotjaiból kiderült, ő sem változtatott ezen, érthető módon. Itt pedig eleve rosszul használtad a "PC" fogalmát, mintha mondjuk a Trisztán által használt Mac-gép (még mindig nem csak az OS) nem személyi számítógép (PC) lenne.
Lehet, hogy újdonság, de a PC nem csak olyan számítógép lehet, amin Windows van. 
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Érdekes, de nekem ~ 150 körül van egy kiborított projekt PHPStorm-ban. Szerintem felesleges ezen vitázni. Ha annyira akarod összedobhatod a projektet Visual Studioban is!
Sk8terPeter: "vettél fél milkáért egy Macet, mert az menő, és azóta folyamatosan szenvedsz vele."
mobal,
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Motoros topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen autót vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy hiába "megfelelő" a lengéscsillapítód, ha belemész egy b@szomnagy kátyúba, akkor úgyis kőkeményen amortizálhatod a felnit/gumiabroncsot/futóművet/stb., szóval tök mindegy, úgyhogy a példa elég fura.
De értem, miről beszélsz.