Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem akartam én megaszondani senkinek...

A nyelv rejtelmeit megosztani én is szeretem, hiszen mindennap tanulhatsz valami újat, érdekeset, mást...
Csak tudod... Egy kb. 20 (érdemi) soros megoldásra ráeröltetni mindenáron OOP-t... Háááát... Nekem nem jön be... Amit Athlon64+ tűzzel-vassal véd, az nálam kiverte a biztosítékot... Sorry...

Lehet rosszul fogalmaztam, de nekem az jön le, hogy főleg olyanok jönnek ide segítséget kérni, akik elég "kezdők"... És ha így nézem, akkor nem is az hogy nekik szól, vagy nekik lett nyitva, de az ő problémájukkal foglalkozik leginkább a topik... Vagy rosszul érzem?
És ehhez mérten nehezen veszi be a gyomrom, hogy mindenképp OO kell, meg hogy a szkriptnyelvek mennyire nem alkalmasak semmire... Ezzel azt hiszem, el is tántoríthatunk kezdőket a PHP használatától. Pedig pont hogy segíteni kellene mindenkit aki ide jön a problémájával.
Igaz, a kódomat nem lehet paraméterezni, de nem is volt szándékomban.
Ciklussal azért nem tenném meg, mert akkor igaz, hogy a 3 isset-es részt megsprórolnám, viszont nevesítenem/példányosítanom kellene egy tömböt, amibe tenném a sorok elemeit, és a végén ezt a tömböt kellene felfűzni az "anyatömbre". Persze ha mondjuk 20 db elem lenne, akkor a ciklus befigyel.
Nézzük pro és kontra a két verziót:
Sebesség: talán az enyém gyorsabb.
Memória használat: biztos, hogy kevesebb memória kell az enyémnek.
Hossz: az enyém rövidebb.
Átláthatóság: egyén függő. Ki mit ismer jobban.
Bővíthetőség/kiterjeszthetőség: Athlon64+ kódja könnyebben származtatható. Az enyém "direkt" kód erre a problémára.
Hibakeresés: egyén függő. Talán a kód hossza miatt mondanám, hogy az enyémben könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő