- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
nem tudom, még az is elképzelhető, hogy valamiért a PDO-nál mégsem működik megfelelően prepared statementben ez a kiemelt rész:
LOAD DATA INFILE :file .......
tehát hogy nem helyettesítődik be a fájlnév, sosem próbáltam. Mindenesetre a helyedben átmenetileg egy fix fájlnevet adnék meg, olyat, ami nyugodtan felülírható egy tmp könyvtárban, és így fixálnám ezt a fájlnevet, ebbe pakolnám ki első körben a file_put_contents()-szel a tartalmat.
Az ebbe a fájlba kirakott tartalom jó egyáltalán a curl után?Még rájöttem, hogy valszeg a :bolt_id INT, tehát azt át kéne alakítani így:
$stmt->bindValue(':bolt_id', $bolt_id, PDO::PARAM_INT);
(korábban rohanva véletlenül csak stringszerűen írtam, PDO::PARAM_STR-rel)
Ettől függetlenül fingom nincs, hogy mi a probléma, túl kevés dolgot tudunk a többiről, de kicsit türelmesebben kéne debuggolnod, úgy, hogy minden egyes változót kiíratsz, logolsz fájlba, rendesen debuggolod Xdebuggal vagy ilyesmi, és így tovább. Másképp soha nem fog kiderülni, és szenvedhetsz még vele napokig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bittorrent topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Vadiúj számlás SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest