- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #10606 üzenetére
Hogy mi? Nálad az $sql az egy módszer?
sztanozs korábban linkelt neked egy stackoverflow-s topicot, annak az alkalmazásával mi a helyzet? Nem látom a kódodban.
Ha erre gondoltál akkor nem értem hogy hogy nem látod mert benne van :
$db->setAttribute( PDO::ATTR_EMULATE_PREPARES, false );Nem értem mire mondod az ellenségeset, direkt leírtam, hogy azt már próbáltam és nem az volt a hiba, e mellé azt sem értettem, hogy mi nem tetszik. Neked nem mindig könnyen emészthető a stílusod viszont a kritikák egyértelműek és építőek.
Amúgy az instantiate() metódusod elég nyakatekert. Szerintem tipikusan olyan megoldás, amit szebben és egyszerűbben is megoldhatnál, de gyorsmegoldásnak annak idején megtette.
Ez így van. Viszont amíg nem megy 100%-ig minden funkció (magyarul élesíthető a rendszer) nem állok neki újra írni, mert sosem fejezném be, az időközben felszedett tudást majd a projekt végén teszem bele, akkor már lesz időm tökéletesre írni.
Tulajdonképpen akkor még mindig ugyanarról a query-ről van szó, amire sztanozs küldte a linket? Annak az összes értéke NULL?
Az összes Objectet visszakapom, rendesen megvan minden attribute , csak épp mindegyik értéke null . Ha a limitet és offsetet kiveszem a kódból és csak egy useren keresem az összes képet akkor működik minden jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest