- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #10606 üzenetére
Hogy mi? Nálad az $sql az egy módszer?
sztanozs korábban linkelt neked egy stackoverflow-s topicot, annak az alkalmazásával mi a helyzet? Nem látom a kódodban.
Ha erre gondoltál akkor nem értem hogy hogy nem látod mert benne van :
$db->setAttribute( PDO::ATTR_EMULATE_PREPARES, false );Nem értem mire mondod az ellenségeset, direkt leírtam, hogy azt már próbáltam és nem az volt a hiba, e mellé azt sem értettem, hogy mi nem tetszik. Neked nem mindig könnyen emészthető a stílusod viszont a kritikák egyértelműek és építőek.
Amúgy az instantiate() metódusod elég nyakatekert. Szerintem tipikusan olyan megoldás, amit szebben és egyszerűbben is megoldhatnál, de gyorsmegoldásnak annak idején megtette.
Ez így van. Viszont amíg nem megy 100%-ig minden funkció (magyarul élesíthető a rendszer) nem állok neki újra írni, mert sosem fejezném be, az időközben felszedett tudást majd a projekt végén teszem bele, akkor már lesz időm tökéletesre írni.
Tulajdonképpen akkor még mindig ugyanarról a query-ről van szó, amire sztanozs küldte a linket? Annak az összes értéke NULL?
Az összes Objectet visszakapom, rendesen megvan minden attribute , csak épp mindegyik értéke null . Ha a limitet és offsetet kiveszem a kódból és csak egy useren keresem az összes képet akkor működik minden jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest