- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Röviden így hangzik a kérdés: a saját gépemen (localhost) kifogástalanul működő php kód, miért nem fut a szerveren is ugyanúgy?
Előzmény
Mikor nekiláttam írni az oldalt, próbáltam kideríteni milyen verziójú a php, mysql, stb a szolgáltató szerverén. A phpinfo() nem futott le.(mondjuk ez még nem gond). Hívtam a rendszergazdát, hogy mondja akkor meg Ő a verziókat. Megmondta.
Amit használok php motor meg ami a szerveren fut, az szinte megegyezik, tehát ez nem lehet gond.
Akkor jött elő a gond amikor egy speciális library-t kellett konfigolni(ami mint írtam localhost-on megy), fent a szerveren meg hiányzó library hibával nézek szembe, holott a php konfigban modulként be van írva rendesen.
Írtam egy tesztet(mivel a phpinfo() nem megy a szerveren) amiben egy egyszerű SESSION kezelés van, de úgy írtam, hogyha a register_globals BE van kapcsolva, akkor hibásan működik, ha meg KI van kapcsolva, akkor helyesen működik ez a kis progi.TÖK MINDEGY mire állítom a register_globals-t, a tesztprogi mindig helyesen működik a szerveren. Tehát olyan mintha a szerver nem venné figyelembe a php konfigomat....
Most akkor mi a gond, mit lehet tenni?
Fire.
UI: Holnap mindenképp beszélek a szolgáltatóval, csak kevés az időm, ma meg még elég sok mindent meg tudnék írni....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest