Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

Hali!

Röviden így hangzik a kérdés: a saját gépemen (localhost) kifogástalanul működő php kód, miért nem fut a szerveren is ugyanúgy?

Előzmény
    Mikor nekiláttam írni az oldalt, próbáltam kideríteni milyen verziójú a php, mysql, stb a szolgáltató szerverén. A phpinfo() nem futott le.(mondjuk ez még nem gond). Hívtam a rendszergazdát, hogy mondja akkor meg Ő a verziókat. Megmondta.
    Amit használok php motor meg ami a szerveren fut, az szinte megegyezik, tehát ez nem lehet gond.
    Akkor jött elő a gond amikor egy speciális library-t kellett konfigolni(ami mint írtam localhost-on megy), fent a szerveren meg hiányzó library hibával nézek szembe, holott a php konfigban modulként be van írva rendesen.
    Írtam egy tesztet(mivel a phpinfo() nem megy a szerveren) amiben egy egyszerű SESSION kezelés van, de úgy írtam, hogyha a register_globals BE van kapcsolva, akkor hibásan működik, ha meg KI van kapcsolva, akkor helyesen működik ez a kis progi.

TÖK MINDEGY mire állítom a register_globals-t, a tesztprogi mindig helyesen működik a szerveren. Tehát olyan mintha a szerver nem venné figyelembe a php konfigomat....

Most akkor mi a gond, mit lehet tenni?

Fire.

UI: Holnap mindenképp beszélek a szolgáltatóval, csak kevés az időm, ma meg még elég sok mindent meg tudnék írni....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés