- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Röviden így hangzik a kérdés: a saját gépemen (localhost) kifogástalanul működő php kód, miért nem fut a szerveren is ugyanúgy?
Előzmény
Mikor nekiláttam írni az oldalt, próbáltam kideríteni milyen verziójú a php, mysql, stb a szolgáltató szerverén. A phpinfo() nem futott le.(mondjuk ez még nem gond). Hívtam a rendszergazdát, hogy mondja akkor meg Ő a verziókat. Megmondta.
Amit használok php motor meg ami a szerveren fut, az szinte megegyezik, tehát ez nem lehet gond.
Akkor jött elő a gond amikor egy speciális library-t kellett konfigolni(ami mint írtam localhost-on megy), fent a szerveren meg hiányzó library hibával nézek szembe, holott a php konfigban modulként be van írva rendesen.
Írtam egy tesztet(mivel a phpinfo() nem megy a szerveren) amiben egy egyszerű SESSION kezelés van, de úgy írtam, hogyha a register_globals BE van kapcsolva, akkor hibásan működik, ha meg KI van kapcsolva, akkor helyesen működik ez a kis progi.TÖK MINDEGY mire állítom a register_globals-t, a tesztprogi mindig helyesen működik a szerveren. Tehát olyan mintha a szerver nem venné figyelembe a php konfigomat....
Most akkor mi a gond, mit lehet tenni?
Fire.
UI: Holnap mindenképp beszélek a szolgáltatóval, csak kevés az időm, ma meg még elég sok mindent meg tudnék írni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest