Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Röviden így hangzik a kérdés: a saját gépemen (localhost) kifogástalanul működő php kód, miért nem fut a szerveren is ugyanúgy?
Előzmény
Mikor nekiláttam írni az oldalt, próbáltam kideríteni milyen verziójú a php, mysql, stb a szolgáltató szerverén. A phpinfo() nem futott le.(mondjuk ez még nem gond). Hívtam a rendszergazdát, hogy mondja akkor meg Ő a verziókat. Megmondta.
Amit használok php motor meg ami a szerveren fut, az szinte megegyezik, tehát ez nem lehet gond.
Akkor jött elő a gond amikor egy speciális library-t kellett konfigolni(ami mint írtam localhost-on megy), fent a szerveren meg hiányzó library hibával nézek szembe, holott a php konfigban modulként be van írva rendesen.
Írtam egy tesztet(mivel a phpinfo() nem megy a szerveren) amiben egy egyszerű SESSION kezelés van, de úgy írtam, hogyha a register_globals BE van kapcsolva, akkor hibásan működik, ha meg KI van kapcsolva, akkor helyesen működik ez a kis progi.TÖK MINDEGY mire állítom a register_globals-t, a tesztprogi mindig helyesen működik a szerveren. Tehát olyan mintha a szerver nem venné figyelembe a php konfigomat....
Most akkor mi a gond, mit lehet tenni?
Fire.
UI: Holnap mindenképp beszélek a szolgáltatóval, csak kevés az időm, ma meg még elég sok mindent meg tudnék írni....
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Kinek milyen a desktopja?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő