Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisstibor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek csinalni egy egyszeru kis oldalt amilyen volt regen az elvira.hu illetve amilyen a www.miserend.hu oldal...Ez utobbi egy szentmise kereso script meg lehet adni neki, hogy mikor, hol, milyen nyelve stb. lesznek misek. Mivel nem vagyok profi php-es igy probaltam kesz scriptet keresni par oldalon de nem igazan tudom behatarolni, hogy milyen kategoriaba keresem egyaltalan...Esetleg ha valaki tudna valami hasonlo kiegeszitot joomla vagy e107 ala az is jo lenne...Igazabol barmilyen segitseg jol jonne. Esetleg megprobalhatnam 0-rol megcsinalni az egeszet.. Koszonok elore barmilyenemu segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest