Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
egy weblapnál rövidwebcímeket használok, mégpedig olyan módon, hogy adott a $_SERVER['HTTP_REQUEST'] változó, amelyet explode-al feldarabolok és egy $request tömbben tárolok, így pl a domain/oldal-ból az "oldal" elérhető úgy, hogy $request['1'].
Maga az oldal pedig úgy kapja meg ezt az -alapvetően 404-et adó - kérést, hogy error document 404-nek be van állítva az index.phpa gondom az, hogy valami miatt néhány felhasználónak gyakran előfordul: 404-et kap, de főleg IE alatt. megnéztem, elfelejtettem betenni a header("HTTP/1.0 200 OK"); sort, azonban most, ezt betéve is kiad nekik néha - egyelőre teljesen rendszertelennek tűnő módon - 404-es hibát. Ált. 4-5 kattintásonként jelentkezik a hiba.
mi lehet a gond illetve esetleg a megoldás? volt már valakinek hasonló?ami miatt nem a htaccesses átírós megoldást választottam, az az, hogy eredetileg IIS-re kellett az oldal (mostmár apacheon van), és a rendszergazda szerint ott fizetős isapi modullal lehetett volna csak a htaccess-es-hez hasonló módon megoldást találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Gumi és felni topik
- GLS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest