Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergeli
tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Várjuk szeretettel a cv-d
-
Warlock_42
senior tag
Egyelőre ennyi: Bővebben: link
Ha még áll a dolog akkor küldök CV-t.
[Szerkesztve] -
_ger_
csendes tag
Szia!
Érdekelne a PHP programozás meló. Eddig ugyan csak egy honlapot készítettem. Ez itt megtekinthető: Bővebben: link Sajnos ennek látogatottsága még minimális mivel a megrendelő másik projektje miatt most nem reklámozza. Jelenleg egy helyi újság hirdetései vannak fent.
Kérlek írd meg, hogy ez elég lenne-e referenciának vagy ez kevés.
Kössz. -
Gergeli
tag
Figyelemfelkeltő up
-
-
Miracle
senior tag
ha csak munka kell, amiert nem varsz penzt, es tanulni szeretnel, akkor ajanlom figyelmedbe a www.sourceforge.net weblapot, ott 1000000 kis projektet talalsz, ahova szivesen varnak tanulo fejlesztoket, (jo mondjuk ne egy 300 fejlesztos projeket valassz ki) es abbol rengeteget tanulhatsz. es ha benne lesz a neved a kodban, maris fel tudsz mutatni valami kis referenciat.

-
Gergeli
tag
Mai utolsó felhozatal
-
-
Gergeli
tag
Nyugodtan bombázzatok kérdésekkel.
-
Gergeli
tag
Tehát:
- php esetén webes alkalmazások fejlesztése (html, css, design nélkül, grafikus/css guru van), tehát csak kódolás
- C# esetén jelenleg kliens programozás értendő (van egy konkrét projekt, ahol be kellene segíteni, de a jovőben tervezzük egy mono alapu portál projekt beindítását.
- Munka mennyisége egyenlőre suli mellett is végezhető, a meglévő programozó tehermentesítése céljából keresünk embert/embereket. A későbbiekben - ha tudunk együtt dolgozni - akkor további munkák várhatók.
- A távolság nem hátrány, de néha kikerülhetetlen a személyes találka. Ez eleinte sűrűbb lehet, később, ha megy a dolog akkor ritkább.
Remélem mindent megválaszoltam, ha továbbra is érdekel a dolog, akkor küldj egy cv-t. -
VladimirR
nagyúr
Hi
engem erdekelne a dolog, de lenne par kerdesem (azert itt kerdezek, mert talan masokat is erdekelhet)
milyen jellegu feladatok lennenek? csak php/c#, tehat csak az oldal motorja, vagy html, design is? azert kerdezem, mert sokan egy kalap ala veszik, s nekem nem mindegy, mert utobbihoz igencsak szegenyes a fantaziam (ha ellatogatsz az adataimnal levo honlapon talalhato felkesz bagatel portalra, errol magad is meggyozodhets
)
mekkora ''mennyisegu'' munka lenne? ugyais en tanulok, foiskola ellett csinalnam, leginkabb a fejlodes lenne a cel, de azert az sem mellekes, hogy penz is kapok erte
mit jelent pontosabban kicsit ez a bedolgozos tipusu elfoglaltsag? idonkent vannak kisebb megbizasok?
nem fovarosi vagyok (szegeden tanulok, miskolc mellett lakom), ez miben jelent hatranyt?
elnezest a kerdeseimert, de eddig nem igazan dolgoztam ilyen jellegu munkaban, valaszaidat elore is koszonom -
Gergeli
tag
Mi a gáz a megbeszéléssel?
Mellékállásban terrorista vagy?
De most komolyan. Szerződést mindenképpen kellene kötni, illetve egy titoktartásit aláírni, meg a vezető programozóval megbeszélni, hogy miröl is van szó. Ez elég nehézkesen megy anoniman.
A fizu részét nem igazán fogtam a dolognak. -
b14
senior tag
Lelkesedés van, tudás is egy kb...
Még referenciaoldalt nem készítettem, de a b14.uw.hu -t megnézheted, az egy saját minimális, ettől többet tudok, csak még nem volt semmi érdekes, amit csinálhattam volna.
A nem hivatalosat arra értettem, hogy megbeszélés nekem nem tul ok, igy nem lesz fizu se ezért én úgy anonimba maradok, de msnen meg lehet negem találni. -
b14
senior tag
Nem hivatalosan be lehet szállni?
-
Gergeli
tag
Jövőben induló projekthez keresünk embert, aki c# és/vagy PHP programozásban jártas.
A munka:
Otthon végezhető, bedolgozás tipusú elfoglaltság.
Budapest előny, de nem feltétel.
Követelmények:
Említett nyelvekben (vagy valamelyikben) szerzett jártasság
Angol alap szintű ismerete
problémamegoldási képesség
kreativitás
Végzettség, nyelv vizsga nem lényeges, az elbeszélgetésnél úgy is minden kiderül
Bérezés:
Fizetés számla ellenében, vagy a nélkül, megegyezés szerint.
Aki érdeklődik a dolog iránt, dobjon egy szakmai önéletrajzot a címemre.
Kérdésekre mailben, vagy itt válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Intel Core i5-13400F
- ASUS Crosshair Hero VI WiFi x370 + AMD Ryzen 5 2600X/5500 (hűtővel)
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)