Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
biker
nagyúr
ki mondta, hogy könnyű??? ide vele... :))
hát éppen szopok eleget.
persze, rengeteg kérdést vet fel a téme, a html kód tiltása főleg, mert elég rossz dolgokat is lehet vele művelni...
az id-n gondolkodtam én is, mert ami még gondom, az általad is említett törlés-zárás.
én úgy oldottam meg, hogy a tulajnak van joga az összes tag listázására, tag kitiltására/visszaengedésére, meg moderálásra, de a topiczárásnál az ötletem, hogy a topic nevéhez füzi a ''sajnos zárolva'' szót, és ellenörzöm, hogy elöfordul-e, ennek függvényében link vagy nem link lesz belöle, még jó, mert ha nem link, nem tudja megnyitni. de én evvel egyidöben töröltetem a hozzászólásokat a topicból, viszont ha nem örültem meg, akkor ha minden igaz, csak a tartalmat törli, a sort nem, és a következöre meg az elsö üres sorba ír a táblába, és akkor felborul a dátumra rendezett tábla. ezért ha nem törlök mindent, akkor jó csak. erre a megmaradt id is jó lenne, mert ugyebár látható lenne a törlés is.
ha nem ír be hozzászólást, nem történik semmi, ezt ellenörzi.
adminra van egy házigazda, ha ö lép be, akkor láthatóak egyes funkciók, másnak meg nem. csak még az oldalt is védenem kell jelszóval...
Aktív témák
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Revolut
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi