Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Hauptmann #10228 üzenetére

A Barbon a legolcsóbb, nincs sok veszítenivalód kipróbálni. Nekem nem jött be.
    Szerintem egy pre-shave ne legyen erős tolakodó illatú, csak a borotva siklását segítse. Nem is értem miért turbózzák fel ennyire az illatukat. Az illatot megoldom afterrel vagy parfümmel. Jól is néznénk ki valamilyen drága bugyinedvesítő hatású parfümbe bezavarna az 500 forintos műanyag flakonos Barbon az erős illatával. :D

Más: térdre borulok a Braun előtt, most már hosszú időszak tapasztalatával látom meghálálta az arcbőr a gyengédebb borotválkozást pengéhez képest. Nincs kipattogzás nyakon, nincs irritáció, nincs égés. A 18 hónapot hozni fogja a vágófej, talán még többet is. Gondolom a víz keménységétől is függ, arra figyelek ha elmosom akkor spray-vel fújok rá mindig. Már csak az izgatja a fantáziám Series 9 milyen lehet 5 után. :)

• Jenne

őstag

válasz Hauptmann #10228 üzenetére

Nem a legjobb, mert van nála lényegesen jobb is, mint például az általam jelenleg használt Malizia Pre Electric Shave, de ezt már egy ideje nem gyártja a gyártó sajnos.
    A Barbon Pre Shave ár/érték arányban bőven jó, tudja azt amit kell egy pre shav-nek. Engem csak zavar benne, hogy túl erős, már-már tolakodóan erős az illata. Nem az illata a rossz, az elviselhető, hanem (szerintem) túl erős. Lehetne enyhébb is.
    Kapni sok helyen lehet a Barbont, például a Rossmannban, a DM-ben, de én itt nálunk a két intersparban is láttam 600 Ft-ért.
    Nagyjából ezen az áron tudod megvenni.
    Arra figyelj oda, hogy teljesen azonos a Pre Shave és az After Shave doboza, csak a felírtuk más. Én jártam egyszer úgy, hogy felkaptam a polcról (a legalsó polcon voltak) és vittem a pénztárhoz. A fizetéskor vettem észre, hogy az Aftert vettem le. Pénztáros már beütötte/lehúzta a vonalkódját így vihettem vissza és állhattam újra sorba. Na meg sztornóztatni a pénztárnál az előzőt, a sor meg várt addig. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák