- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
Nem értem, mit hülyéskedtek ezzel. A corában nov 2-től 18-ig érvényes katalógusban a Braun 3710 (amit már többször említettem, pár embernek biztos elege van már belőle
) 5000 Ft. Nem akksis, és nem vízálló, de az legalább borotva, ár/érték arányban kb a legjobb jelenleg. Szvsz. Sose vennék tv-shoppos hülyeséget. Azért mert elromlott egy hajnyíró, nem veszel philips villanyborotvát? Mennyi idő alatt romlott el, vagy milyen körülmények között? Az én Philips hajnyíróm (pedig nagyon olcsó volt) működik 5 éve kifogástalanul, mégis Braun borotvát vettem, nem Philipset. Braun borotva otthagy szálakat... A philips is otthagy, ez a tv shoppos meg a kezemet rá hogy kétszer annyit otthagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP szerverek áron alul
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest