Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
cousin333 #436 üzenetére
a nagy különbség ami most szerintem mérvadó, az a vágófejben van.
vannak a sima egykésesek.
aztán vannak a 3 késesek. 2 kés a szélén, és középen egy vastag erős kés.
van ugyanez a 3 késes két irányban mozgó fejjel, szvsz ez alatt nem szabad venni.
aztán a durvák, amik 3 késesek és 4 irányba mozog a fej. na ezek profik, az áruk is az...
illetve másik nagy különbség, hogy a drágábbaknak más szitájuk van, más a lukazás és a formázás. ugyanez érvényes a két kés közötti vágó késre is. tényleg jobbak, azokkal még gyorsabb a borotválkozás. profi cucc
drágább fejes gépek sajnos már alapból fullosak, nekem a hálózatis simán megfelelne akksi meg kijelző és egyéb nélkül is, ráadásul ha akksiról megy a borotva, mindig gyengébb, mint hálózatról, de ilyet meg szándékosan nem csinálnak ugye
mondjuk egy activator fejes braun sima hálózati kábelesben nagyon jó lenne tisztító egység nélkül..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest