Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
válasz
#86564352 #14748 üzenetére
Végigfutottam a német, francia, olasz, belga amazont, nem sokkal.olcsóbb, kb. egy 10-essel, ha a szállítási költséget is nézzük. Nem éri meg. A belga amazonon 196 € a 9987/59, de onnan meg nem szállítanak Magyarországra.
Még alszom rá párat, de ebből azt hiszem, az MM-es 105 ezer Ft-os 9986/59 lesz, jobban tetszik a színe, mint a 9987-nek.
-
Hauptmann
veterán
válasz
#86564352 #14748 üzenetére
Na épp ez az, nem vagyok ellene a használt cuccoknak, de pl. borotvát nem vennék használtan. Eleve új szita kéne hozzá, és akkor már majdnem ott is vagy az új áránál. Mellette ki tudja, hogy pl. az akkumulátor milyen állapotban van.
Az MM-mel igazad van, viszont néha jó áron ki lehet fogni, pl. az S9986/59 105 ezer, a Philips webshop 149-ével szemben.
-
törölt tag
válasz
Hauptmann #14742 üzenetére
YouTube videókat nézz vásárlás előtt. 9000 vs Prestige
és rákereshetsz Braun S9 Pro
(hardveraprón - ha nem riaszt el használt cucc - láttam olcsón sima S9 + venni egy új vágófejet)
Panasonic részemről passz, videók alapján nem bírnám elviselni a hangját.Aki jár Ausztriában, az Expert boltban is viszonylag jó árak vannak. Amit nem szabad, hogy itthon besétálsz a hülyéneknéznek boltba, mert komoly túlárazásokat szoktam látni. Webshopokban, német Amazon, Ebay-en ki lehet fogni újat is jó áron.
-
Hauptmann
veterán
-
törölt tag
válasz
Hauptmann #14736 üzenetére
5-ös széria Braunról váltottam Philips-re, tehát arról a rezgős 52B vágófejről SH90 és most SH91 körkésesre. Nyakon ez se tökéletes, de láthatóan jobb. Philips előnyének még azt mondanám a hangja áldás a Braunhoz képest reggel, inkább csak úgy surrog, nem zavaró. Három éves kopott körkéssel is lehet még borotválkozni, csak tovább tart. Hátránya a pajeszigazítót külön kell rápattintani, Braunnál a nyélbe volt építve, viszont az meg kicsit ívelt volt, ami érthetetlen.
Érdekesnek tartom, hogy shavercheck.com, theshaverzone.com féle oldalak mindig a Braun rezgőkésest hozzák ki nyertesnek, de Amazon kommentekbe beleásva magam sokan inkább a Philips körkésest kedvelik jobban. Nehéz eldönteni, mindenki arca más. Ideális esetben vennénk mindkettőből 9-es szériát, két hónap használat aztán egyiket visszaküldeni.
A korábbi Philips és a mostani széria közül, nekem a régebbi kerek formájú van: [kép] (kényelmesen odafér orr alatt)
A mostani szögletesebb forma nekem nem tetszik: [kép]Második készüléknek viszont tervezek egy Braun Series 3-at, ha nem is vág olyan jól, legalább olcsóbb a szita hozzá. Keveset lenne használva és úgy a hangja se zavarna.
-
Hauptmann
veterán
Tudja esetleg valaki, hogy a Philips Series 9000 és 9000 Prestige között van valami érdemleges különbség? Ahogy látom, a Prestige már kifutó, illetve nincs olyan modell, amihez van tisztítóállomás, míg a 9000-hez van minden.
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Van nálam két jóáras úcs. borotva. Egy philips s1133, a másik meg egy remington f4000. Az egyiket befognám első elektromos borotvámnak, a másikat visszaküldeném. Melyik a jobb gép? -
Hauptmann
veterán
Lassan cserélném a Braun 5040s-t. Szerintetek Braun Series 9, vagy Philips Series 9000 Prestige? Philips körkéses borotvám még nem volt soha, és erős arcszőrzettel rendelkezem. Sajnos, a Series 5 a nyakamnál, meg a fülem alatti részen nem teljesített túl jól.
-
XenHai
senior tag
válasz
freelancer68 #14734 üzenetére
Az GY10CM504 nem találtam róla sok infót , de ami van az nem túl rózsás. Pedig jónak tűnt.
-
freelancer68
tag
BestBuy topik [#159330] rwin5
[Remington HC335 hajvágó, Titánium bevonatú pengék, 40 perc üzemidő, vezetékes / vezeték nélküli használat] 6499 Ft
[ÁK]: ~10K
[testszőr, hajvágó Panasonic ER-GY10CM504, Mosható, Elemes]: 9090 Ft
[ÁK]: ~16K
[Panasonic ER-GD51-K503 Szakáll- és testszőrvágó, 0.5-10 mm, Wet & Dry, Fekete]: 11.490 Ft
[ÁK]: ~18K -
Nagya21
addikt
válasz
Shadowduet #14732 üzenetére
Hali!
Nekem az első (itt benn a cégnél van) cca 8 éves, az elektronikájaban beszart vmi leszívja az akkut, de ha feltöltöm akkor kb 1 hétig jó.
A másik ami otthon van annak semmi baja.
Szerintem az egyik legjobb penge páros ez a kerámia késes.
Üdv Nagya -
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Remington F4000-rel van valakinek tapasztalata? -
Nagya21
addikt
válasz
Shadowduet #14729 üzenetére
Hali!
Az Easy home profi, amit előszőr linkeltél, az a kerámiapengés hajnyiró.
A távtartó alatt a fehér az a kerámiapenge.
Üdv Nagya -
Shadowduet
tag
Nem találtam sajnos ilyen kerámiapengés gépet, csak ezek vannak most az aldiban:
Easyhome profi akkus hajvágó
plusz találtam egy ilyet is, de nem mertem megvenni:
Carrera classic hajvágó (6k adliban)Mától van még a lidl-ös vágó, bár arról sincs túl sok infó a neten:
Silvercrest personal care Akkus haj- és szakállvágóEzeket inkább hagyjam a fenébe, vagy 1 évet kibírnak aztán visszaviszem?
Köszi a választ!
Üdv,
S. -
Nagya21
addikt
válasz
Shadowduet #14727 üzenetére
Hali!
Nem kerámia pengés......
Hidd el, a kerámia az igazi, csakb tisztításkor le ne ejtsd.
Üdv Nagya -
erdey_a
addikt
válasz
fradi81 #14724 üzenetére
azelőtt volt kemei borotvám is, 4-5 évet az is tudott... de most nem akarok Kínából rendelni, mert addigra szó szerint kinő a szakállam
lidlben lesz silvercrest 10ezerért csütörtöktől, de eléggé vegyesek a vélemények amiket találtam róla.
egy 5000 szériás philipshez meg 28ezerért hozzájutnék. kérdés, bírja-e tovább, vagy nyújt-e többet. (jobban vág-e?) sosem volt philipsem... -
Nagya21
addikt
válasz
Shadowduet #14721 üzenetére
Hali!!
Na vmi ilyesmit keress a vitrinben:
Profi akkus hajvágó | ALDI
A mostani még nincs fenn a szervizportáljukon.
Múlt hét csütörtökig szóló újságban bennevan-volt....
Üdv Nagya -
erdey_a
addikt
Sziasztok! A körkéses elektromos borotvám (xiaomi) éppen beadja a kulcsot akkumulátorilag (5+ éves) és kellene valami helyette.
Mi most a tuti vétel? Philips? Esetleg valami Aldi / Lidl sajátmárkással kapcsolatban van tapasztalat? -
Shadowduet
tag
Szia!
Melyik termék az? Csak most a héten lehet kapni? Ha tényleg jó, akkor lehet teszek vele egy próbát.
-
Nagya21
addikt
válasz
Shadowduet #14719 üzenetére
Hali!
Pedig profi akkus most van az aldiban cirka 9k, és kerámia késes......
Üdv Nagya -
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Elsősorban szakállnyírót/vágót, másodlagosan hajnyírót keresek, valami strapabíróbb szerkezetet, elemeset (akkusat nem), vagy kábeleset, létezik valami ilyesmi, ami nem 1 év alatt döglik meg? Borotva funkció nem fontos, teljesen csutkára sose nyírom le, ha nagyobb méreteknél kezdődik a skála, az nem baj. Köszi előre is a segítséget!
-
Jenne
őstag
válasz
Yodafon #14714 üzenetére
Szia!
Hasonló a történet a kapszulás kávéfőzőkkel is. A gyártóknál ott sem a nagy haszon a kávéfőzőn van, hanem a kapszulán, ami csak azzal kompatibilis. A 100-120-150 Ft/db kapszulákban a benne lévő 5 gr kávé kábé csak 25-30 forint értéket tesz ki, a többi az a csomagolás. Ezen van a gyártóknak az igazán nagy haszna, mert szinte mindegyikhez másik fajta kapszula a kompatibilis.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Valaki használ véletlen Braun Bt5265, vagy 5365-ös gépet? -
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Adott egy reégebbi QT4015 szakállvágó, már az akkuja meghalt, csak a kábel segítségével használható.. Azért érezhető már a pengéken is, hogy nincsenek toppon.
Gondolom a Multi gépeket célszerű elfelejteni, ha egy mód van rá.
A rozsdamentes pengék vannak olyan jók mint a titánium pengék, vagy mindenképp a titánium a javallott?
A kiszemeltek:
5502
3222
Esetleg egyéb javaslat, ami tényleg jó? -
válasz
OPiiPO #14709 üzenetére
Nem igazán vágom, hogy mi abban a hozzászólásban a személyeskedés. Ha annak érzed, elnézést kérek, nem volt szándékos. Békesség!
Az generálta, hogy lithiumos akkuk vannak abban is, állandóan töltőn van, állandóan 100 %-on, mégse döglik meg az akku benne. Ugyanis már kitudjahányéve a töltők képesek arra, hogy ha az akku feltöltődött, akkor leállítják a töltést (biztos van olyan gagyi töltő ami mégse tudja). Ezt már a Braun régi borotvatöltői is tudják, pl. a Braun 7-esem ha töltőn hagyom, akkor feltöltődés után kikapcsolja a töltést.
De említhetném a Huawei P30 mobilomat is, amit tudatlan módon (nem végeztem el a batteryuniversity-t) estétől reggelig töltőn hagyok rendszeresen, szintén 3 éves és az akkujának kutya baja.
Azt gondolom, hogy a technika már több éve meghaladta ezeket "hogyannetöltsd az akkudat" dolgokat. -
válasz
AssAssynn #14706 üzenetére
Rossz hírem van, nem te találtad fel ezt.
Eddig is így volt, hogy amit 100%- nak mutatott az akku, az valójában 90-95 % volt, a károsodás elkerülése végett. És ugyanez volt az alsó végen is. A 0% valójában még legalább 5 % töltöttséget takart, de az akkuvédelem nem engedte tovább meríteni az akkut. -
"A teljes feltöltöttség sem árt a Li-Ion akkunak." - ez nem így van, a lítium akkuk nem szeretnek folyamatosan csúcsfeszültségen lenni. Tehát ahelyett, hogy folyamatosan 100%-on tartanánk az aksik töltöttségét, célszerűbb inkább valahol 50-90% között tartani. Lásd batteryuniversity vonatkozó cikke.
-
DrDobos
őstag
A Philipsnel nagyon nyomjak ezt a Lift & Trim PRO rendszert, ami elvileg a bőrön elsimulo kis szorszalakat is felszedi es ezaltal azt is levagja. Ez mennyire mukodik a gyakorlatban?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- AM 5 lapok
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest