Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hello!
Borotva vásárlása előtt állok és tanács kéne.
Eddig Gilette Fusiont használtam ami nagyon babapopsisra borotvált, de az arcom kipattogott tőle, szóval csak lefekvés előtt borotválkoztam.
2 hónapja 1 Remington cuccot használok amit a szekrényben találtam.
Nagyon bejön ez a szárazon borotválkozás, de a vágás minősége nem kielégítő, csak ha 20 percet játszok vele. Igazából ezt annak a számlájára írom, hogy ez eredetileg egy testszőrzet nyíró csak van hozzá 2 szitás rezgőkéses borotvafej.
Valamint azt is utálom benne hogy 8 órát kell tölteni, nem jelzi ha merül és nem működik hálózatról.Tehát valami olyan borotvára vágyom ami alaposan borotvál (2 néha 3 naponta borotválkozom), van rajta töltés jelző, az se lenne hátrány ha nem csak 10 percig pörögne teljes fordulaton és utána használhatatlan, max 2 óra alatt töltődjön fel.
A körkésekről annyi tapasztalatom van, hogy egy 12 éves Philipset kipróbáltam és nem volt túl alapos, de hát ez szerintem nem mérvadó.
A keret max 25 ezer Ft, de 15-nek jobban örülnék.
Braunok tetszenek, de nem épp olcsók, a Philips jelenlegi középkategória választéka se szimpi. A Panasonicok ára és a tudásuk (papíron) nagyon bejön, de a Remington ellen se vagyok. Igazából ezt fölösleges volt leírnom mert így leszűkítettema kört elégé és mégse tzudok választani. Épp ezért a megadott szempontok alapján nagyon örülnék 1 kis segítségnek!Esetleg ha valaki erről tudna nyilatkozni: [Remington F5790]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest