Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezdő

senior tag

Hello!

Borotva vásárlása előtt állok és tanács kéne.

Eddig Gilette Fusiont használtam ami nagyon babapopsisra borotvált, de az arcom kipattogott tőle, szóval csak lefekvés előtt borotválkoztam.
    2 hónapja 1 Remington cuccot használok amit a szekrényben találtam. :D
    Nagyon bejön ez a szárazon borotválkozás, de a vágás minősége nem kielégítő, csak ha 20 percet játszok vele. Igazából ezt annak a számlájára írom, hogy ez eredetileg egy testszőrzet nyíró csak van hozzá 2 szitás rezgőkéses borotvafej.
    Valamint azt is utálom benne hogy 8 órát kell tölteni, nem jelzi ha merül és nem működik hálózatról.

Tehát valami olyan borotvára vágyom ami alaposan borotvál (2 néha 3 naponta borotválkozom), van rajta töltés jelző, az se lenne hátrány ha nem csak 10 percig pörögne teljes fordulaton és utána használhatatlan, max 2 óra alatt töltődjön fel.

A körkésekről annyi tapasztalatom van, hogy egy 12 éves Philipset kipróbáltam és nem volt túl alapos, de hát ez szerintem nem mérvadó.

A keret max 25 ezer Ft, de 15-nek jobban örülnék.
    Braunok tetszenek, de nem épp olcsók, a Philips jelenlegi középkategória választéka se szimpi. A Panasonicok ára és a tudásuk (papíron) nagyon bejön, de a Remington ellen se vagyok. Igazából ezt fölösleges volt leírnom mert így leszűkítettema kört elégé és mégse tzudok választani. Épp ezért a megadott szempontok alapján nagyon örülnék 1 kis segítségnek!

Esetleg ha valaki erről tudna nyilatkozni: [Remington F5790]

Új hozzászólás Aktív témák