Hirdetés
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
na, látod, pont ez a "nagyjából" kell ahhoz, hogy teljesen szabványos legyen. talán emlékszel, mi ment a divx/xvid időben ugyanezek miatt, aztán az mkv-nál, évek kellettek, mire a release-ek 95%-át elvitte szinte az összes lejátszó. most ugyanez van a hevc-vel. tényleg azt mondom, pillants rá vlc-vel meg kodival, lehet, hogy az egyik-másik le fogja játszani. nekem a venomot a saját lejátszója el se indította, sötét volt a kép, a vlc meg vígan végignyomta. az ilyeneket a tévék sose fogják kezelni.
az indítóban talán nem fogalmaztam jól: arra gondoltam, hogy a tévé hardvere vígan lejátssza a HEVC UDH HDR tartalmat, röccenés nélkül. tehát elég a "kraft" benne. az, hogy aztán az ilyen-olyan alvariánsokkal hogy boldogul, más kérdés. a YT-ról lerántott 8K Peru videó pl. már szaggatott, oda már a HW volt kevés.
meg tudod, ez az egész 4K hype is olyan, hogy ahhoz olyan kamera is kell. szerintem a HDR nagyobbat üt önmagában, mint a 4K, mert a tévé az FHD-ből simán felkonvertál annyit, hogy megfelelő nézési távolságról már az is "4K"-nak tűnik, főleg, hogy egy BD-ről lerántott FHD-ből majdnem szebbet lehet felkonvertálni, mint mondjuk egy streamelt 4K-ról. tegnap néztem meg a Searching-et FHD No1 release, VLC-vel, a tévéről. szimplán be volt kapcsolva az Ultra Resolution, és valami állat jó 4K-szerű felbontást csinált belőle. nem tudom, a 4K változata mennyivel lehetne élesebb, de sztem semennyivel, mert onnan meg már nem is látnám a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest