Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Ez még az alca ot995-nél rögzült nálam szerintem, az ugye egy szolgáltatói teló volt tehát fontos volt hogy (amennyire lehet) ne legyen nyoma a mókolgatásnak.
Most meg ugye az az ok hogy egy idős nőé lesz, nem baj az ha minnél butább rajta a recovery, így ha valahogy véletlen belépne az illető kevesebb eséllyel kócol össze valamit

Más kérdés hogy a használatban levő telefonomon sem cseréltem le a reco.-t, erre igazi indokom nincs, mikor romot rakok fel úgyis gépközelben vagyok, tehát az nálam nem érv hogy a felflashelttel 'szabadabb' vagyok.

A TWRP-t szintén használtam már, de öreg vagyok és a megszokások rabja, nekem valahogy jobban kézre áll a jó öreg CWM

Mindegy, téríteni nem akarok, aki akarja flashelje fel őket, csak érdekesség képpen írtam le hogy működik bootolva is, hátha valakinek jól jön az infó.

Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ASUS ROG Ally
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- új iPhone 17 256GB white fehér független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest