Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Szép kör volt! A replayt csak akkor tedd fel, ha úgy gondolod bárki is megnézi (nem kötelező).
Én úgy gondolom kevesen nézik meg, és tanulni se sokat lehet belőlük.
Amúgy is... mostanában olyan káosz van a csatákban, hogy még én is néha elveszítem a türelmem, de csak az okoskódokat meg a csata elején noobozókat , fitymálókat, stb ("már megint egy retard csapat") idiótázom le néha szembesítve az alacsony stat adataikkal.Jó játékosok szinte sosem nooboznak, nem panaszkodnak a többiekre ha meghalnak, hanem sebeznek, "killeznek", játszák a játékukat szép csendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Starlink
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest