- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
OK, majd kiírom, bár a kis létszám miatt nem épp előre tervezett a dolog.
Belépek és ha nem vagyok fáradt, meg van elég ellenfél akkor indítok századot.
Első várakozás játékosokra max. 10-15 perc, csaták között 5 perc. Én nem rabolom senki idejét, főleg nem a magamét, ezért oszlatom a századot időtúllépésnél.A rushhal inkább az a baj, hogy a random reflexek élnek és mikor szemben megjelenik 3-4 tank, akkor megálunk és fedézéket keresünk.
Ehelyett menni kell tovább, elsők felveszik a lövéseket, többi elmegy a védők mellet és oldalról lövi azokat. Láncolt társat kerülni, nagy HP-s elől kicsi hátul, de menni kell...
Rushnak kell hogy célja legyen (nem Pushról beszélek), ha a cél a cap zóna, akkor oda kell valamilyen capelési stratégia, különben fedezék híjján szétlőnek, resetelnek.
Ráadásul t6-t8-ban max. 5-6 Hevy tankkal lehet rusholni, kivéve ha erre rákészülünk.Eddig csak t6 száztad volt a hétvégén és a játékosokkal nem volt próblémám meglepően jól játasznak az 2-3K-s játékosok is.
(pénteken volt gond.., amikor mások századát vezettem, vagy sajátban kisérleteztem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest