Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz Danecay #227534 üzenetére

Nos, hát a helyzet látszólag változott, viszont jobb nem lett. Megtakarítottam a folytószelepházat, és bár kormos volt, de nem gondolnám feltétlenül, hogy az oldalfalakra rárakódott korom befolyásolt volna bármit is, maximum, a pillangószelep peremére ráégett korom, amitől esetleg nem tudott jól zárni, vagy nem tudom. Minden esetre fémtisztára takarítottam ahol csak lehet. Az űléket is ahová fel van csavarozva és amibe egy cső van bevezetékelve is kitakarítottam, amennyire csak tudtam, még a csőbe is belenyúltam akváriumtisztító (üvegmosó) kefével. Nos az EPC felírat maradt, a hibakód viszont módosult 2 félére: P0170 - Erőátvitel, Fuel Trim (Bank 1) és P0106 Erőátvitel, Manifold Absolute Pressure/BARO Sensor Range/Performance has discovered a problem.
    Törlöm a hibát, beindítom az autót, jár hiba nélkül még ha túráztatom is, aztán elindulás után bedobja ezt a hibát, és érezhetően elkezd dadogni a motor, olyan mintha megállt volna vagy 2 henger. Volt, hogy leállítottam, és újra elindítottam hibatörlés nélkül, jelen is volt a műszerfalon, viszont mentem egy kört és olyan volt, mintha nem lenne érezhető probléma, leszámítva, hogy jelen van a műszerfalon, viszont mint írtam, olyan is van, hogy egyértelműen érezhető, hogy gebasz van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés