Hirdetés
Aktív témák
-
Gomez
aktív tag
A letelepedéskor sztem a munkahely megléte-hiánya az elsődleges szempont.
Tehát ha akar jönni és van munkahely, akkor letelepszik.
Felőlem az jön ide dolgozni az eu-ból, aki akar és tud, én sem örülnék neki, ha munkavállalásban korlátozott lennék a későbbiekben (mint ahogyan most a ''régi'' tagok nagyrészénél vagyok...). Mondom, nem nekem voltak ezzel kapcsolatban aggályaim.''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
Gomez
aktív tag
A legfrissebb:
Bővebben: link
Mondjon le azonnal, mint a zushlag''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
szucsi
őstag
Ja ja. ez a humorizálás ez nem Fecónak való feladat. Komoly, összehúzott szemöldökű okosságokat tessék mondani, de leginkább átnézetni 3 emberrel a mondandót.
Öregecskedő felségek.
Megváltózás a zsinagógában.
Leterroristázni ezeket a kiváló fickókat.
Lassan többet balfaszkodik, mint megyó anno. -
Gomez
aktív tag
Ezittaz!
Jaj, ezt benéztem...
[Szerkesztve]''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
Den
veterán
ugyan ugyan, annyt bakizni mint megyó, három ciklus alatt nem tudna, és semivel nem bakizik többet mint egy gyakran nagynyilvánosság előtt beszélő embertől elfogadható. nem lehet minden beszédet előre megírni és napokig elemezni, van hogy egy mondat kimondva már nem is tűnik olyan jónak mint fejben volt.
www.simson4t.hu
-
nagyúr
csurka most biztos örül : szegény nagytőke szenved....
persze inkábbPleased to meet you - hope you guess my name
-
Drizzt
nagyúr
Ha az embereknek ezek az eredendő tulajdonságai, akkor én nem vagyok ember. Sőt, ha ilyen egyszerűen kijelenthetjük, hogy az ember önző, és hataloméhes, akkor gyakorlatilag nem kell bűntetni azt se, aki lop, meg csal, hisz csak a saját öszöneit elégíti ki.
Amúgy ha most félreteszem a legvégső vágyaimat, akkor kifejtem, hogy leginkább az a bajom, hogy valaki, aki nehéz\lehetetlen körülmények közé születik, annak esélye sincs a normális életre. Pl.: valakinek mindkét szülője alkoholista. Nah, belőle biztos, hogy nem lesz soha éltanuló, vagy tudós, bármily tehetséges is legyen. Ez az én legnagyobb gondom. Ha az ember önhibáján kívül kerül valamilyen helyzetbe, aztán nincsen semmi esélye a ''helyes'' útra való visszatéréshez. A Földet meg tényleg elég gyorsan elpusztítjuk, ha minden így folyik tovább, mint ahogy most.
[Szerkesztve]I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Ehhez azt is hozzá kell tennem, hogy szintén van több olyan ismerősöm, aki erősen hátrányos körülmények között élt, s semmi esélye sincs, pedig a kellő esze megvan.
Lehet mondani, hogy a szülők tehetnek róla, amiben van igazság, de azért igenis ELVÁROM az államtól, amiben élek, hogy megtegyen mindent azért, hogy mindenkinek legyen legalább ESÉLYE a rendes életre.I am having fun staying poor.
-
Gomez
aktív tag
Erről van szó, mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy ha akarja, a legjobbat hozhassa ki magából. Aki meg nem akar dolgozni, annak kell egy minimális segélyt biztosítani, hogy ne menjen el lopni. (Persze nem akkora segélyt, hogy ne érje meg dolgozni, hanem a minimálbérnél jóval kevesebbet.)
Nem egyenlőségre, hanem esélyegyenlőségre van szükség.''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
faster
nagyúr
Na, erre én is nagyon kíváncsi vagyok:
Régóta húzódik az ügy, én azt hittem, már rég lezárták. -
rdi
veterán
A zsidó állam megalakulásához: olvassátok a Bibliát és ha van Golda Meir életéről szóló könyveket...
Fej! Tor! Potroh!
-
sakál
tag
Nem vagytok ám elfogultak. Mond azt, hogy Neked szimpatikus, jópofa, stb...bármit ami szubjektív megitélés kérdése. De objektíven mérhető dologban nem kéne ilyen elhamarkodott vélemény mondani. - Nem is ismerjük még igazán, ezenfelül tíz megnyilvánulásábol kilenc betanult, megtervezett. (nem biztos, hogy ő általa)
A szépség az eszed rovására megy
-
Den
veterán
azt nem mondom hogy szimpatikus,meret nem igazán döntöttem még el. vannak jó pillanatai mikor öszinte és tárgyilagos, de vannak olan demagóg, orbános atyáskodó megnyilánulásai hogya falramászok, szal nálam még nem egyértelműen pozitív figura, de az tuti hgy nagyon inteligens ember.
www.simson4t.hu
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy meg szerintem tényleg inteligens, s nem is picit. Én még olyat nem láttam, amikor nem bírt faxán improvizálni. Bár azóta roppantul keveset láttam, mióta miniszterelnök lett. Azelőtt viszont nekem a legszimpatikusabb figuirává vált. Az intelligenciája meg objektív tény. Képes ugyanis úgy közölni összefüggéseket, hogy előtte a tényeket is rögzíti, amikből következtetet. Ritka és pozitív vonás ez politikusnál.
I am having fun staying poor.
-
sakál
tag
Elismerem, vannak Orbánnak (is) jócskán olyan tulajdonságai ami nem mindenkinek szimpatikus. A baj az, hogyha valaki utálja a másikat, sokkal kisebb lesz a tűrőképessége az utált személy irányába - ez az elfogultság.
Hidd el nem ő az egyetlen akit lehetne (és lehet is) utálni, csakhát a zsigeri gyülölet vak és ilyenkor már beindul a ha van kalap....A szépség az eszed rovására megy
-
tildy
nagyúr
egy par ''segely''"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs