Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Integra
titán
tudom, olvastam.
valahol érthető, de látszik hogy a kistelepülések kiskirályai is képtelenek megegyezni.
erre kb ennyit mondtam volna nekik: van fél évetek hogy megegyezzetek, ha nem tudjátok kijelölni, kijelölöm én és kész.
jogszabály vagy törvénymódosítás aztán csókolom....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
tildy
nagyúr
31? Nálunk csak 32es van.
Egyébként a buszom arra jár (Ez ugye a szecsői út?) nem vettem észre hogy rosszabb lenne a 32esnél...
Ha igazán rossz utat akarsz ajánlom a Jánoshida-Jászboldogháza-Tápiógyörgye útvonalat
VAgy lakhelyem-Jászladány.
AZ út egyik fele járható csak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Jászberényi szecsői egy és ugyanaz nálam
A 31es pesti részéből csak a Pesti úton megy a buszom (mert ugye a keresztúri útról fordul rá a tesconál), hát ott a pesti szakasz tényleg borzalmas, pesten kívűl már okés."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
az jó
azt már inkább nem mesélem el, mekkora derbi a titkárnéninek telefonon elmesélni, hogyan is kéne lehívni a maileket...
aztán inkább elköltöttem napi 20ezret telefonálásra, egy idő után feladtam, nehéz 40 márkakereskedéssel...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Don Vittorio
őstag
Valaki kovácsolhatná többek politikai tökét...
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
divot
veterán
Ezek az elszólások egy-két nap után mennek a süllyesztőbe. Senki sem fog emlékezni rájuk. Arra pedig bizonyára ügyelni fognak, hogy ne legyen olyan gazdasági/életszínvonalbeli visszalépés, amit az ellenzék ki tudna használni. A Fideszben pedig nem érzem az átütő erőt...
-
-
Veriakilis
senior tag
Nem arról van szó, hogy egy FIDESZ tagnak hogyan kell viselkednie.
Mellesleg a pártokban (mindegyikben) nagyobb a pártfegyelem, mondjuk, mint más civil szervezetekben.
De tudod mit!
Álnéven könnyű azt mondani, hogy FIDESZ tag vagyok 89-óta.
Aztán együtt szidni Orbánt Gyurcsánnyal!
Tudod mit!
Írja ki a rendes nevét, és írja mellé azt amit Orbánról mondott.
Vagy keress egy MSZP-st, aki nyíltan Gyurcsányt gyalázná, saját nevén.
Nem nick néven.A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
-
Veriakilis
senior tag
Végülis Te mondtad, hogy szdsz-es provokátor vagyok.
Gyere el, és meglátjuk kinek van igaza.
Megnézheted a Római Fürdőt is.
Szép errefele a táj.
(Kár, hogy a Vergások irtják az erdőt.
Honvédségi területet bérelnek.)A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest