Hirdetés
Aktív témák
-
-
Integra
titán
igen, de ha egyszer a jelenlegi jogszabályok erre lehetőséget adnak....
én már rég csináltam volna egy kis csapatot ami csak azzal foglalkozik hogy ezeket a ''betartós'' jogszabályokat megszűntesse és az egész építést elősegítse....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
viharhozo
addikt
Talan azert mert a vilag nem arra megy. Az internet uzleti hatasait soka tupirozzak erosen felfele. Nyilvan van ennek alapja, de a T. juzerek tobbsege roppant keves ertelmes dologra hasznalja a vilaghalot. A magam reszerol kifejezetten utalok a kepernyo elott tanulni es olvasni, inkabb mindent kinyomtatok.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
Ehelyett szép csendben lopózik be a mindennapok egyre több területére az internet, és folyamatosan váltja föl a korábbi infrastruktúrákat, formálja át a szokásokat, gyorsítja a gazdasági folyamatokat stb...
En ezt szinte egyaltalan nem eszlelem, az elkuldhetem emailben kerdesre az esetek 95%-aban az a valasz, nem, kuldjem faxon.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Perjel
tag
A sulinyet az elenderes kóka jó kis üzlete volt a haverkormánnyal, ennyi. A fidesz csak elkezdte akkor elzárogatni a szoclib közeli elit állami pénzcsapjait (és megnyitni a sajátjait persze). Egyébként szó sincs arról, hogy 94-98 között állt volna a sulinet... persze 2002 után kapott új lendületet, pl. kormányközeli magyar-izraeli cég műholdas kapcsolatot épített ki amúgy már bekábelezett suliknak... (erről nem az mno hanem az index írt, ami azért nem kifejezetten jobboldali médium).
-
nagyúr
ismered a mondást : ''ha történetesen a miniszterelnök nem futballozni szeretne, hanem internetezni, akkor esetleg az informatikai ágazat kaphatta volna meg azt a 40 milliárdot, amit ebben az évben a futballra költünk...
de a miniszterelnök inkább futballozni szeret. (Uj Péter, Index, 2001)
(nem szó szerinti idézet, de igaza van)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Don Vittorio
őstag
Téged nem érdekel a dolog?
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
viharhozo
addikt
Attol felek, kettonk kozul nem feltetlenul az en latokorom szukult be.
1. Szted mire hasznaljak a kozepiskolai oktatas resztvevoi az internetet? Akit nem erdekel, azt ezutan sem fogja, az emberek 80%-a magasrol tojik ra. Nyilvan van egy reteg, akinek nincs penze vagy lehetosege masmilyen eleresre; szamukra ez az egyetlen megoldas. Sajnos vagy nem sajnos ok a kisebbseg.
2. Ez abszolut nem ad arra magyarazatot, miert kellett sokszoros arat fizetni egy szolgaltatasert. Es ennek a vilagon semmi koze a program hasznossagahoz. Egy teljesen egyoldalu szerzodes kottetett anno, aminek az Elenderen kivul mas haszonelvezoje nem igazan volt.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Don Vittorio
őstag
Na ja. Ki az igazi apáca? Akinek már az anyja is apáca volt...
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
Egy online beszélgetésbe nem szállnál be?
-
Don Vittorio
őstag
Kár érte. Esetleg holnap de?
-
Don Vittorio
őstag
Ha annyira meg lenne szervezve, akkor nem érte volna a helyi MSZP-s főmufti társaságában a hívás, hanem feltűnően aggódott volna a rendőrségen vagy a helyi kábeltévénél... Gondolom. Ettől függetlenül iszonyú hülye hír. Ha nem igaz, azért nem kéne reklámozni, ha meg igaz, akkor azért. Kb. az a szint, mint Orbán kolbásztöltése, csak a társadalom másik csoportjának szól. Rémes, hogy hol tartunk.
-
sakál
tag
Nem vagytok ám elfogultak. Mond azt, hogy Neked szimpatikus, jópofa, stb...bármit ami szubjektív megitélés kérdése. De objektíven mérhető dologban nem kéne ilyen elhamarkodott vélemény mondani. - Nem is ismerjük még igazán, ezenfelül tíz megnyilvánulásábol kilenc betanult, megtervezett. (nem biztos, hogy ő általa)
A szépség az eszed rovására megy
-
sakál
tag
Elismerem, vannak Orbánnak (is) jócskán olyan tulajdonságai ami nem mindenkinek szimpatikus. A baj az, hogyha valaki utálja a másikat, sokkal kisebb lesz a tűrőképessége az utált személy irányába - ez az elfogultság.
Hidd el nem ő az egyetlen akit lehetne (és lehet is) utálni, csakhát a zsigeri gyülölet vak és ilyenkor már beindul a ha van kalap....A szépség az eszed rovására megy
-
faster
nagyúr
Nem kicsit, nagyon fekete fehér. És akkor jönnek ezzel a pitiáner poénokkal, hogy jaj, de nem inteligens a Gyurcsány hahaha, közben azt nem veszik észre, hogy soha egyetlen szóval nem mondta itt senki, hogy Orbán ostoba volna, én is elismerem Orbán kvalitásait, mindamellett, hogy nekem sem szimpatikus mindenben. És egy büdös szóval nem merik kritizálni a nagy vezért, Divotot leszámítva. Véletlenül soha nem úgy jön ki a lépés, pedig Gyurcsányt és a költségvetését én már elküldtem melegebb éghajlatra egy párszor. De hát tudod, ilyen a jobboldali humor....a humor nagyágyúi. Akkor már inkább a heti hetes.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Mivel nem vagyok a pártban, ezért csak sejthetem, hogy nyilván nem Orbán dolgozta ki annó a teljes programot. Ő volt a párt ''szája'', aki nagyszabású szónoklataival kábította a népet, eladta a párt ''termését''.
A politikai szakma eleve feltételez bizonyos IQ-t, magyarországon legalábbis, én nem nagyon tudok butákról. Amit te ecseteltél Orbánról, az inkább ravaszság, jó diplomáciai készség. Másfajta értelem, mint ami egy ország irányításához kell(ene).
Ja és én Orbán esetében a manipulációt a népre értettem, amihez ismerve a magyar átlagot, nem kell sok.
[Szerkesztve]All was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
Kikívánkozott...
Abból, hogy kit hogyan befolyásol, nem lehet messzemenő következtetéseket levonni intelligenciára nézve, ami egyébiránt nem objektív, nem mérhető egzakt módon, másrészt számos aspektusa elkülönül.
Lényeg: itt azt mondtátok: Orbán IQ-bajnok, mert megfűzte Torgyánt, szervezkedett stb, ami nem igaz.
Egyébként ez nem ''IQ topic'', és a-témába nem szorosan illeszkedő- kérdésre válaszoltam, szal nem tom, mi a bajod...
-
Apophis
őstag
Pumpinak válaszoltam, ő tért el a témától, amiért te rámtámadtál. Nem kevertem a fogalmakat. Pumpi 828, erre én 830.
IQ-tesztek... Van benne vagy 30% mázlifaktor, inkább több, amit én nem neveznék objektívnek. Nem is igazán értik még, mi az az intelligancia, úgy meg nehéz vizsgálni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest