Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    Nekem tegnap jött hideg is meleg is. Mivel nem volt pont szabad SH asztal (tényleg tudja valaki hogyan lehet cake-en NL10-20 környékén SH asztalt nyitni. A`llandóan az van, hogy van összesen 5-6 asztal, és mindegyiknél várnak ketten-hárman, nem is mind ugyanazok. Uj asztalt meg eddog nem találtam meg, hogy hogyan kell nyitni.
    Szóval nem volt szabad SH, ezért beültem FR-re. Hát, hogy ott mi ment! Csak prémium lappal emeltem, mindig adták, és mindig kifizettek.
    SH-n meg volt egy fickó, az mindennel emelt, megadott emelést, és c-betet, függetlenül attól, hogy mije volt. Törnön aztán ha az ellenfél csekkelt, akkor allin ment, ha emelt, akkor eldobta, vagy allin ment ha volt valamije. Vagy 3 BI-vel ült ott. Levett elööször egy beülöövel, KK vs T3o-al kétpárt flopolt, és nem tudtam eldobni. Visszatöltöttem, mert jónak tünt a pálya. Kapok is kicsivel késööbb a nagyvak limpemre 58-al egy kétpárt flopon 358 a board. Potnyit emelek, adja, turn Q, és természetesen Q8-volt nála, levett még egy beülöövel. Nem is tudtam sírjak vagy nevessek.
    Ha legközelebb játszom megpróbálom ezt én is. Adok majd minden emelést, aztán ha van egy második párom, akkor a potnyi c-betet is, aztán rátolom. Megnézem meddig jutok. 10$-t megér.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés